Région Dents du Midi
Lees verder >

Haute Routes des Familles: zo heette de Portes du Soleil in het begin. Je kunt er eindeloos rond skiën verdeeld over Frankrijk en Zwitserland. Vele honderden kilometers piste staan tot je beschikking!

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

De plek om te vliegen met de luchtballon! Ga jij dit jaar ook?

Wandelen, langlaufen, biathlon, het kan allemaal in Filzmoos. Eindeloze mogelijkheden.

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

loser ALTAUSSEE
Lees verder >

Een niet al te groot gebied en heerlijk voor de hele familie. Sneeuwzeker en minder filegevoelig.

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Trouwen in Oostenrijk

In december 2008 is Hajo getrouwd in het Gemeindehaus van Saalbach. In totaal 40 familieleden en vrienden waren getuige van zijn huwelijk met Esther. Het was een meerdaagse happening met een groep van 40 vrienden en familieleden.

De ervaring was zo positief dat het stel besluit ook anderen te helpen hun wintersportbruiloft in Oostenrijk te organiseren? Duur? Helemaal niet! Moeilijk? Helemaal niet! Oostenrijk is samen met Griekenland een van de weinige landen waar het huwelijk gewoon in Nederland wordt erkend. In elk geval is het het enige wintersportland waar het kan. Met die hele papierwinkel helpen Hajo en Esther je graag.

Herken je je in het bovenstaande plaatje en zou jij met je partner ook een echte wintersportbruiloft willen beleven in Oostenrijk? Kijk dan eens op onze website trouweninoostenrijk.nl en doe een aanvraag met onderstaand formulier.