Nee de titel is niet ironisch bedoeld, het is echt tropisch in de Alpen. Anders was dat wel precies 5 jaar geleden (18 juli 2009) , toen na een koufront de sneeuwgrens wegzakte naar 1300m. Deze foto had ik destijds uit de kabelbaan van Westendorf kunnen maken.

brixen2014 016Hoe anders is het beeld vandaag 18 juli 2014.  De glijbaan in het zwembad draait overuren, en iedereen is vrolijk. 

51_6Maar net zoals bij jullie komt dit weekend helaas een koufront dichterbij. Morgen zien we dit in de Westelijke Alpen al flinke buien ontstaan, meer onweersbuien ontstaan zondag.

brixen2014 018 Voor zo ver deze korte update vanuit de Kitzbuheler Alpen. Ik wens iedereen en fijn warm weekend !


Jeroen Elferink

Wintersport is er met de paplepel ingegoten bij Jeroen. Toen hij 4 was maakte hij al zijn eerste meters op de oefenweide achter op de camping in Brixen im Thale. Nu 18 jaar later is wintersport niet meer weg te denken uit zijn leven. Meestal is de eindbestemming Tirol. Daarnaast is hij ook van kleins af aan enorm gefascineerd door het weer. In 2015 is Jeroen afgestudeerd tot manager Bos en Natuurbeheer en hoopt later zijn grootste droom waar te maken ; leven in Tirol.

7 reacties

Gesloten voor reacties.