Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Tot 50cm verse sneeuw met daarna gewoon weer perfect wintersportweer

check ook eens

16 Reacties

 1. Mark (Breda) schreef:

  Komt in Andermatt de zon tegenwoordig in het westen op Jorne? Ik snap denk ik wat je bedoelt….maar het zou wel de ontdekking van de eeuw zijn als daar de zon echt in het westen opkomt.

  Ik zie ook sneeuwkaarten voor de LL in het bericht. Zou het?

 2. Joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1549709070.jpeg[/img] vanochtend lichte sneeuwval in riederalp, dus vandaag naar de markt in Domodossola. Hier terrassen weer met een groot lente gevoel!

 3. Tim/hochkonig schreef:

  Wat een prachtrun van gfs06. Kans op iets grotere dump en volgende week droog!!

 4. Spyfromthesky schreef:

  Ik zal binnenkort mijn beste winterfoto’s van 2019 hier plaatsen zodat het nog leek dat het winter was. Want ja, alleen maar schrijven is te makkelijk. Nee, ik ga de foto-shoot dan wel hier delen.

  Ik moet zeggen dat vandaag toch een aardige stormachtig weertje is. En ook nog eens zon.
  Heerlijk gewoon! Afgelopen donderdag was het ook even helder met heel veel wind. Een rondje hardlopen direct na mijn werk van iets meer dan 10 km, beukend tegen de wind.

  En vandaag? Lekker de fietsen onderhoud buiten en in de schuur. Mijn 21 zonnepanelen floreren weer vandaag en mijn 4 winddelen hebben met zulke winden van de laatste tijd en van vandaag ook een torenhoge opbrengst.

  By the way. Heel 2018 was eigenlijk voor de windmolens een mager jaar. Ik ben jaren geleden ingestapt en 2018 is echt een rustig jaar geweest na februari 2018 en voor december 2018.

  Wie aan zee woont, die kan lekker uitwaaien in de zon. Hoeft ook niet verkeerd te zijn.

  Spyfromthesky (Arnold)

 5. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Mooi bericht Jorne!
  Het manoeuvreren van het Sceurohoog. Of in het Duits: manövrieren.

  Spannend hoe de drukverdeling zich vanaf 19 februari gaat ontwikkelen.

 6. MierenN--ker schreef:

  Vandaag was fantastisch uitwaaien in Bloemendaal aan zee. Als zou ik liever met een rustige oosterwind van 2 bft met -4 overdag over een van ‘s Nederlands vaarten glijden.

 7. Tim schreef:

  Jorn hajo wij vertrekken morgen ochtend vroeg naar serfaus is er iemand die advies kan geven over de de route in Duitsland. Links of rechts Rijnnisch ivm weg werkzaam heden. Bouwsteĺlen .

  • Sander schreef:

   Wij denken er aan om tijdens de 2de vakantie week via de Bodensee te gaan en dus bij Stuttgart naar het zuiden te gaan en niet naar Ulm. Wat een puinhoop is het daar tegenwoordig

   • Martijn sonnenberg schreef:

    Welke route wordt dat Sander? Wij overnachten in Stuttgart in de buurt van het vliegveld, maar heb geen zin dan bij ulm in de rij te gaan staan ( en dan op de arlberg snelstrasse weer)

    • nils schreef:

     vanaf Stuttgart de 81 naar Singen, dan boven de bodensee langs naar bregenz. De tunnel pakken of bij file door de stad voorbij de tunnel.

     • Bart (Amsterdam) schreef:

      En als je een vignet voor de Zwitserse snelweg hebt, dan is zuidkant van het Bodenmeer vermoedelijk nog sneller dan noordkant.

 8. Hanjo Vd Berg schreef:

  Bergfex is wel voorzichtig met aantal cm. Eerst ruim halve meter voor vorarlberg en nu nog maar een paar cm .. wat is er zo gewijzigd op de kaarten? En waar kan ik tekenen voor die dump en zon 😉

  Vandaag trouwens heerlijk geskied in een echt oneliftwonder in het zwarte woud. Menzenschwand 1 liftje hele dag vermaakt op 3 rode pistes.

 9. Eef schreef:

  Het is fantastisch in Val Gardena. Heel veel sneeuw, perfecte pistes en natuurlijk een heerlijk zonnetje

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.