Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de mooiste hutten of maak er zelfs een 4-daagse wandeling van!

Knal moeiteloos de bergen op met een e-bike.

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Topcondities in partnergebied Obertauern!

check ook eens

2 Reacties

  1. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

    Leuk bericht! Ik ben vanaf 2006 7 keer ieder jaar naar Obertauern geweest.Toen waren de Nederlanders daar zeldzaam! Obertauern is een geweldig sneeuwzeker skidorp waar je gewoon overal tot aan de deur skiën.Als elders de sneeuw minder is is het boven in Obertauern altijd goed.Ook de après ski in lurzeralm is waanzinnig. Kortom een geweldige bestemming

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.