Topcondities

Beginnen doen we met bovenstaand plaatje om bij weg te dromen! Wat is dat genieten daar, topcondities in het prachtige Obertauern. Voor mij één stoeltje, zonnecrème en een biertje graag. Zeg nu zelf, dat kan toch een dag op de pistes compleet maken.  Hoe fijn hevige sneeuwval ook kan zijn, het zonnetje doet ook altijd enorm veel deugd. Gelukkig tel ik zelf ook weer af naar mijn volgende wintersportvakantie, want onderstaande filmpjes en foto’s doen mij echt watertanden.

Topcondities in Obertauern

Natuurlijk kan je veel meer dan enkel genieten van het zonnetje in dit prachtige gebied. Obertauern is héél sneeuwzeker, waardoor het ook geliefd is bij freeriders. Onderstaand filmpje verscheen op de facebookpagina. Heerlijk toch wanneer Frau Holle zo haar best doet. We kunnen dit wintersportseizoen echt niet klagen!

Daarnaast nog een plaatje van de condities op de piste. Straalblauwe hemel, witte toppen in de verte, wanneer alles zo bedenkt is onder een laagje sneeuw zijn de Alpen op hun mooist.
Obertauern is een echt familiegebied, alles heerlijk dichtbij, geen lange rit in de skibus en je hebt hier maar liefst 100 kilometer in één gebied.  Er zijn allerlei activiteiten zoals rodelen, skiën in de avond. Perfect voor een leuke familievakantie.

Topcondities Obertauern

Foto’s zeggen natuurlijk veel maar een filmpje geeft je nog altijd een beter beeld. Ben je nog nooit in Obertauern geweest dan zie je hieronder wat je mist. Natuurlijk kan je hier ook een avontuurlijke vakantie beleven, zo kan je ondermeer sneeuwschoenwandelen, biathlon proberen of snowkiten! Meer informatie vind je op deze pagina.

Ben jij al eens in Obertauern gaan skiën? Wat zijn de aanraders? Deel ze hieronder!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

2 reacties

Gesloten voor reacties.