Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

les menuires
Lees verder >

Wintersport met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Kleinwalsertal
Lees verder >

Bereidt u zich voor op 130 km Skipiste: brede familiepistes, uitdagende zwarte pistes, en vooral een zeer sneeuwzeker gebied.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

les menuires
Lees verder >

Hét skimekka op de meest centrale plek in de Trois Vallees, het grootste volledig verbonden skigebied ter wereld. Les Menuires ligt zeer sneeuwzeker op 1800m terwijl de pistes nog 1000m hoger reiken. Een piste & offpiste paradijs!

Val d'Anniviers
Lees verder >

Een prachtige bestemming in de Zwitserse Alpen!

Val d'anniviers
Lees verder >

Vakanties vol avontuur wachten op jou!

Val d'anniviers
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur en de cultuur in deze Zwitserse parel

Tips voor een shortski naar het Kleinwalsertal

check ook eens

6 Reacties

 1. Arjo schreef:

  Leuk en nuttig artikel Cescia! Heb vorig jaar ook shortski naar Mittelberg in Kleinwalsertal gemaakt: authentiek Oostenrijks gebied en lekker dichtbij. Variatie in pistes en (met bus verbonden) gebiedenis ruim voldoende om je een lang weekend te vermaken.

 2. johan schreef:

  Mooie , goede tips, enkele veiligheidsmaatregelen over het hoofd gezien, ’s nachts rijden geen probleem maar weinig tot geen extra rust-stops inlassen ??, eten tijdens je rit in de auto aanmoedigen ??, ook biertje ‘aanmoedigen’ op de piste als alcohol de grootste reden van ongevallen op de piste zijn , ik weet niet of dit de ‘beste’ tips zijn. Uiteraard zijn de andere tips dik OK . Succes verder met jullie artikels , ik blijf een fan .

  • Cescia schreef:

   Hi Johan, eten als passagier bedoel ik dan natuurlijk. En daarnaast moet wisselen met jouw mede bestuurder. Rij je alleen, dan is het nooit aangeraden om in één trip door te rijden. Dat is sowieso enorm gevaarlijk. Daarnaast kan één biertje in mijn ogen geen kwaad op de piste. Ik zet hier ook niet dat je “dronken” moet gaan skiën. Doe ik überhaupt zelf ook niet.
   Safety first, maar overdrijven is ook een kunst.

   • johan schreef:

    fijn je bericht toe te lichten, het was mij niet duidelijk in je bericht dat je met 2 bestuurders reist, en…. ik drink mijn pintjes bij de apres ski, succes verder met je reacties en artikels.

    • Cescia schreef:

     Ja ik ging daar gewoon vanuit 🙂 Maar ik ga het wel meenemen naar de toekomst toe beter te vermelden. Thanks voor de feedback 🙂 Laten we het er op houden dat je ook steeds aan je eigen veiligheid moet denken natuurlijk.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.