Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Tim Dehing vanuit Kaprun over MountainSkyver: “MTB kan mijn rug op!”

check ook eens

2 Reacties

 1. Andrei schreef:

  Lijkt me nogal vreemd om met de beide benen naast elkaar te staan op een fiets. Een stuk vermoeiender ook bij de broodnodige demping downhill. Heb zo ook mijn vraagtekens bij de stabiliteit in die positie. Maar goed, allemaal theorie, ik ben wel benieuwd naar gebruikerervaringen.

  • Tim Dehing schreef:

   Hey Andrei,

   Het is inderdaad even wennen, maar het is een vrij natuurlijke positie. Het is minder zwaar dan een dowhill op je fiets. Mijn hartslag bij het downhillen op de fiets is rond de 160, bij de skyver ongeveer 20 slagen lager. Je gaat een stuk minder hard dan bij bijvoorbeeld het downhill biken. De stabiliteit is prima mits je je snelheid aanpast. Mijn downhill bike heeft 180 mm veerweg, dat is natuurlijk niet te vergelijken met een mountainskyver.
   We hebben ook een model met meer veerweg, daarmee zijn singletrails met stenen en wortels echt geen probleem.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.