Throwback naar 2016/2017 Montafon

Het is bij mij officieel beginnen kriebelen, zijn het de spectaculaire foto’s van Mount Hutt? Ik heb geen idee, maar hier volgt een fotobericht van enkele partnergebieden van Wintersportweerman! Al deze foto’s zijn afkomstig van de facebookpagina’s en dateren tussen november 2016 en april 2017! Throwback 2016/2017, de ideale droombeelden om jouw week mee te beginnen.

Throwback in de Zwitserse skigebieden

Laten we beginnen met Champéry. Onderstaande foto dateert van 19 januari 2017 in dit leuke skioord. Champéry was één van de gebieden die al gezegend waren met een flink pak in november. Als onderdeel van Portes Du Soleil is het één van de 12 resort waar je met één skipas kan genieten. Wil je meer weten over Champéry klik dan hier!

Throwback naar januari 2017 in Champéry

Val d’Anniviers had zoveel leuke plaatjes dat het best moeilijk was om eentje te kiezen van hun facebookpagina. Ik heb hier een actionshot van 17 januari 2017. Heerlijk toch om te bekijken. De bluebird en een flink pak sneeuw, wat meer moet je hebben?

Throwback naar januari 2017 in Val d'Anniviers

Throwback in de Franse skigebieden

Heerlijke foto van in februari in Les Menuires. Les Menuires is een betaalbaar skigebied waar iedereen aan zijn trekken komt. Net zoals Courchevel en Méribel is Les Menuires een onderdeel van Savoie Mont Blanc. Voor meer informatie kan je best even klikken op deze link.

Throwback naar Les Menuires in februari

Op naar Courchevel, hier had ik het geluk om de opening van het seizoen te mogen meemaken. Serieuze throwback hier, wil je het nog verhaal nog even nalezen? Kan gewoon hier! Deze foto komt van in November 2016. Helaas zag het er tijdens onze passage in december niet zo sprookjesachtig wit meer. Maar dit beeld zet aan tot dromen voor december 2017!

Throwback Courchevel 7 november 2016

Op naar maart 2017 en Méribel, wat zou ik maar al te graag terug in de liftjes zitten. Het zonnetje, de pistes, ja hoor! Laat maar komen!

Throwback naar Méribel in maart

Throwback in de Oostenrijkse skigebieden

Deze foto is afkomstig van Die Tauplitz, prachtige, perfecte pistes op 12 maart 2017. Die krakende pistes onder jouw ski’s of board, hemels.

Throwback in Die Tauplitz 12 maar 2017

Ook in Obertauern heb je perfecte pistes. Hier nog een leuke foto van 29 maart 2017. Throwback die mij echt zin geeft om direct aan het nieuwe seizoen te starten!
Throwback 2017

Skigebiede Loser verdwijnde op 25 januari 2017 helemaal in de wolken. De zon komt al flink schijnen. Wanneer je in een liftje boven de wolken uit komt, dat is toch telkens een top gevoel. Zin om Loser te ontdekken in 2018, even deze pagina openen.

Throwback Loser op 25 januari 2017

Weer een prachtige omgevingsfoto van skigebied Kitzbühel. Onderstaande foto is van 9 maart 2017. Prachtige witte bergtoppen, een mooi witte omgeving. DROOM!

Throwback, Kitzbuhel maart 2017

Als laatste nog snel een foto van het prachtige dal in Montafon. Zoals jullie misschien weten is dat toch het skigebied waar ik het meest zelf vertoef. Elke winter hier arriveren voelt als thuiskomen en zeker in een dik pak sneeuw ben ik elke keer weer onder de indruk. Hier een foto van in januari 2017. Hopelijk volgen er zo nog vele in 2018.
Throwback 2017 in Montafon

Throwback 2016/2017, wat denken jullie ervan? Hebben jullie nog plaatjes die wij echt moeten gezien hebben, deel ze hieronder! Voor wie kan seizoen 2018 niet snel genoeg beginnen?


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

9 reacties

Gesloten voor reacties.