ewweewwewewe

Doneren mag hoeft nooit. Dank voor de vele kleine donaties gisteren weer. Geeft de burger moed en zin om door te gaan.

Zie ook het nieuwe platform patreon.com/smitsays waar je andere krenten uit de pap en later ook podcasts over diverse thema’s zult vinden. Er waren tenslotte nogal wat donateurs die het jammer vinden dat ik hier op Wintersportweerman.nl voor het pad van de liefde en verbinding kies en niet meer zaken ga posten die bij de een sympathie wekken en bij de ander haat, frustratie en boosheid. Klimaat blijven we doen omdat zelfs de CO2-alarmisten en opwarmingsschreeuwers op dit platform diep in hun hart winterliefhebbers zijn.

Volg me ook op bitcoindaily.nl en mocht je in Bitcoin willen stappen kies dan voor Bitvavo als handelsbeurs.

Inloggen voor gemakkelijker reageren mt een leuke profielfoto doe je hierrr. Vandaag eens een test met reageren zonder moderatie. Je reactie komt meteen live te staan. Hoe het gezellig! Tot vanmiddag!

Categorieën: Europa

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.