ewweewwewewe

Doneren mag hoeft nooit. Dank voor de vele kleine donaties gisteren weer. Geeft de burger moed en zin om door te gaan.

Zie ook het nieuwe platform patreon.com/smitsays waar je andere krenten uit de pap en later ook podcasts over diverse thema’s zult vinden. Er waren tenslotte nogal wat donateurs die het jammer vinden dat ik hier op Wintersportweerman.nl voor het pad van de liefde en verbinding kies en niet meer zaken ga posten die bij de een sympathie wekken en bij de ander haat, frustratie en boosheid. Klimaat blijven we doen omdat zelfs de CO2-alarmisten en opwarmingsschreeuwers op dit platform diep in hun hart winterliefhebbers zijn.

Volg me ook op bitcoindaily.nl en mocht je in Bitcoin willen stappen kies dan voor Bitvavo als handelsbeurs.

Inloggen voor gemakkelijker reageren mt een leuke profielfoto doe je hierrr. Vandaag eens een test met reageren zonder moderatie. Je reactie komt meteen live te staan. Hoe het gezellig! Tot vanmiddag!

Categorieën: Europa

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.