De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Terwijl sneeuwgrens vandaag keldert nadert Nederland een meteorologische Y-splitsing

check ook eens

9 Reacties

 1. Remko (Zutphen) schreef:

  Beter nu een zogenaamde Weihnachtstauwette in LL dan een mooie winter en dooi tegen de feestdagen. Kom op zeg, winter miet niet te vroeg beginnen hoor, dan gaat het echt mis. Half december standvastig weer is prima en vroeg genoeg. Wat wel bijzonder is, in grote delen van Zweden is het nog groen en veel neerslag, wel koude, wordt nog niet verwacht. Vorig jaar was dat nu al anders. Maar, de meren worden vanaf vandaag wel mooi zwart……

 2. Bram schreef:

  Toch kiest het GFS 6H ook weer voor de zachte oplossing..Ga er nu toch vanuit dat we aan de bovenkant van de Y-splitsing zullen gaan zitten. Het is ook nog maar herfst.. Laat die winter maar goed doorkomen rond midden december.

 3. Ronaldo schreef:

  Kijk eens hoe mooi de neerslag tegen de zuidkant aangedrukt wordt.
  Ook de Franse Alpen nog een zwakke stuwing. En er komt voor de zuidkant meer bij.

 4. phil schreef:

  Het sneeuwt bijna overal.
  Dat het maar eens begint in Hinterglemm 😉
  Wij zijn ginder vanaf 21/12 tot na de kerst, liefst met een witte omgeving…hehe

 5. Hajo schreef:

  Wacht maar even tot mijn volgende bericht er staat. Beginnetje al over 10 minuten. To dump or not to dump!

 6. Snowman schreef:

  Enigsins cynisch dat vorarlberg soort van de meeste sneeuw mis loopt dezer dagen, dat terwijl dat echt een van de sneeuwrijkste gebieden van de alpen is normaliter.

  Hoewel volgende week woensdag er wel eens een enorm lekker Nordstau zou kunnen ontstaan wat het daar compleet los doet gaan, laat staan begin december 😛 Meteofictie!

 7. smette schreef:

  gfs 12 kiest voor de warmte in de LL. Tot 10 graden en geen nachtvorst 🙁 dan maar genieten van de alpen

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.