Hoe mooi is bovenstaande Bizztravel Sneeuwhoogte App Upload van Douwe de Graaf uit Winterberg! Klik hier voor een groter formaat. Hoe mooi zijn de condities nog in de Wintersport-Arena Sauerland deze nu sterk opgewarmde dagen. We gaan samen allemaal zien hoe goed de sneeuw tegen de maartzon bestand is en of de pistes kunnen openblijven tot…. de winter opnieuw invalt!

[fbphotos id=558427134191496]Geniet van nog wat mooie plaatjes uit de Bizztravel Sneeuwhoogte App van vandaag. 

Tja, en zie even de sneeuwstorm die woedde toen ik vanochtend om 5 uur Turkse tijd en 4 uur Nederlandse tijd mijn hotel in Erciyes verliet. Ben nu wel beetje moe naar slopende terugreis met tussenstop in Istanbul. Maar deze verkenning was absoluut de moeite waard. Later meer.[dc_slider slider=”11938″ captions=”true”]Hierboven de droomweerkaarten voor 14 maart! Grappig is dat het Europese weermodel even van de winterse koers af is met een kleine Föhndepressie. Het Amerikaanse model heeft het stokje overgenomen met deze erg fraaie berekening en trouwens ook al de 06u berekening (die was nog kouder)…. nu allemaal natuurlijk super benieuwd naar de 18u kaarten die al vaak extra koud hebben uitgepakt de laatste dagen.

Good to be back! 😉


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

28 reacties

Gesloten voor reacties.