Hoe mooi is bovenstaande Bizztravel Sneeuwhoogte App Upload van Douwe de Graaf uit Winterberg! Klik hier voor een groter formaat. Hoe mooi zijn de condities nog in de Wintersport-Arena Sauerland deze nu sterk opgewarmde dagen. We gaan samen allemaal zien hoe goed de sneeuw tegen de maartzon bestand is en of de pistes kunnen openblijven tot…. de winter opnieuw invalt!

[fbphotos id=558427134191496]Geniet van nog wat mooie plaatjes uit de Bizztravel Sneeuwhoogte App van vandaag. 

Tja, en zie even de sneeuwstorm die woedde toen ik vanochtend om 5 uur Turkse tijd en 4 uur Nederlandse tijd mijn hotel in Erciyes verliet. Ben nu wel beetje moe naar slopende terugreis met tussenstop in Istanbul. Maar deze verkenning was absoluut de moeite waard. Later meer.[dc_slider slider=”11938″ captions=”true”]Hierboven de droomweerkaarten voor 14 maart! Grappig is dat het Europese weermodel even van de winterse koers af is met een kleine Föhndepressie. Het Amerikaanse model heeft het stokje overgenomen met deze erg fraaie berekening en trouwens ook al de 06u berekening (die was nog kouder)…. nu allemaal natuurlijk super benieuwd naar de 18u kaarten die al vaak extra koud hebben uitgepakt de laatste dagen.

Good to be back! 😉


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

28 reacties

Gesloten voor reacties.