die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Terug in Oostenrijk en we zijn er bijna

check ook eens

38 Reacties

 1. vanDam schreef:

  Goed weer wat te horen (lezen) van jou Hajo!

  Benieuwd wat de toekomst van wswm gaat brengen.

 2. Simon schreef:

  Yeah, je bent er weer! Goed nieuws 🙂

 3. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Idd super weer van je te horen en hopen op een mooie toekomst voor jouw en de site!
  Dorp is Steinach am Brenner

 4. Geert Berenschot schreef:

  Koud he

 5. Tim-skiamade schreef:

  Benieuwd naar je verhaal!

 6. Judith schreef:

  Jaaaaa, Steinach am Brenner, ooit skiën geleerd, 44 jaar geleden…….
  Leuk om weer wat van je te horen!

 7. Hajo schreef:

  Goh zeg. Wekenlang geen posts, twee dagen plat en dan toch zo snel al zo veel reacties. Dat ontroert me en motiveert nog meer om er twee mooie video’s van te maken. 😉

 8. Artus schreef:

  Hajo, wat fijn om weer van je te horen…ik dacht dat je er definitief de brui aan had gegeven. Ik kijk al zeker uit naar de komende weken en vooral naar komende winter. Dat de website door de omstandigheden veranderingen zal moeten ondergaan staat buiten kijf. Er zijn hieraan reeds veel woorden vuilgemaakt, maar mijn enige “tip” naar jou toe – als dat van een jongeling tenminste van enig belang is – is om jezelf te blijven, enerzijds, en om voor een iets genuanceerdere en neutralere berichtgeving te zorgen, anderzijds. Beide zaken lijken misschien onverenigbaar, maar dat zijn ze volgens mij niet. Alles heeft een plaats en mijns inziens hebben politieke overtuigingen geen plaats in een weerbericht. Dit neemt zeker niet weg dat maatschappelijke debatten geen plaats hebben op de site, maar volgens mij moet dat onder een andere rubriek gebeuren. Dit is al door vele trouwe reageerders aangekaart geweest, maar volgens mij draait de essentie hier ook rond. Je kunt je niet veroorloven om een groot deel van het al zo kleine aantal Nederlandstaligen dat hiervoor interesse koestert te verdrijven vanwege polemiek. Anyway, Hajo het ga je goed! Ik wens je erg veel moed en kracht toe!! Echt blij dat WSWM terug van de partij is, het dagdagelijkse klikken heeft geloond!!!

  • Hajo schreef:

   Ha Artus. Trouwe weerfanaat! De deur staat natuurlijk zeker open voor je om gastberichten te schrijven. Maar verder moet ik van de nood een deugd maken dat er nu van een heel competent team een goede website is met vakantieweer (nog niet gezien want doet alsnog pijn). En zo zijn er nog een heel setje wintersportweermannen en sites in NL. Dus. Het laatste wat ik ga doen is wie dan ook kopiëren of zelfs maar concurreren met wie dan ook…. dat verklaart een deel van de impasse waarin ik gezeten heb. Ik ben van de “blue ocean” en niet van de “me too”. En nee ook op gebied van politiek ga ik niet de “me too” kant op. Geen concurrentie met een Robert Jensen, Café Weltschmerz, Blue Tiger Studio of wie ook dus. Helemaal geen concurrentie. Gewoon Hajo. Maar dan anders. PS Is er geen huismerk tegenwoordig in een supermarkt met “Gewoon Appelsap” etc. LOL.

 9. Ray schreef:

  Hajo, goed dat je er weer bent man! De site een paar keer uit de lucht. Ik maakte mij echt een beetje zorgen. Hang in there. Ik denk dat er genoeg mensen zijn die hier met plezier lezen. Er is altijd veel gedoe hier: gemekker, controversiële meningen. Ik vind het alleen maar leuk en ik blijf komen!

 10. Karin S schreef:

  heel toevallig, dacht er gisteren aan, hoe zal het met Hajo en WSWM gaan. fijn van je te horen en spannend hoor, cliffhanger haha.

 11. OpAart schreef:

  Onkruid vergaat niet. Het vele tevergeefse klikken is beloond 🙂 . Hajo is back in WSWM-business. Zorg maar voor wat reuring. Ik blijf wel lezen.

 12. Jorne schreef:

  Goed dat je weer jn de lucht bent Hajo!

 13. Michael S schreef:

  Goed te horen dat je er weer bent!
  Heb je site altijd met heel veel plezier gevolgd. Of het nu voor het weer was of voor jou kijk op heel veel zaken of de reacties op de artikelen. Het was altijd interessant.
  Ik ben dan ook super benieuwd wat het gaat worden.
  In ieder geval heel veel succes.

 14. Tijs schreef:

  Hoera, terug in de lucht!
  Zet’m op!

 15. Frank Van Seggelen schreef:

  Hey Hajo,

  Ik denk dat het juist dit is wat jou uniek maakt……

  Er zijn veel personen die het soms niet met jou eens zijn, zoals je weet ben ik er ook één van.

  En toch kijk ik elke dag op de site al was er niets nieuws gewoon wetende dat jij het niet los gaat laten.

  Ik ben blij dat je weer op de rails staat en hopelijk gaat het de goede kant op.

  Zelden reageer ik hier, vaak alleen als ik merk dat er onrecht wordt aangedaan richting jou.

  Zoals ik zo vaak heb gezegd Hajo is Hajo en Hako doet het op zijn Hajo’s en ik denk dat je dit met blijven doen, er zullen mensen afvallen maar er komen er ook bij.

  Je bent zoals je bent en dat kun je alleen bijschaven en niet compleet veranderen.

 16. Luc van Ewijk schreef:

  Heerlijk. Je hebt leuke berichten om te lezen. :).

 17. hopjes schreef:

  Goed dat je terug bent Hajo. Ik reageer niet veel, lees wel regelmatig. Ik lees al je posts, leerzaam, interressant, vermakelijk en soms een tikkeltje vermoeiend maar ik stoor me daar niet aan. Ga door met datgene wat jij wil en wat jou uniek maakt.
  Ik denk dat er meer mensen zijn afgehaakt vanwege de reageerders dan vanwege jouw posts. Het is lastig om dat goed te ‘managen’ omdat het ook weer goed is dat reageerders hun eigen mening kunnen/mogen/willen posten. Succes!

 18. Tim schreef:

  We hebben je gemist hajo. Welkom terug

 19. Niels schreef:

  Goed weer wat van je te horen Hajo en fijn dat het goed met je gaat! Al jaren een trouwe volger jou en wswm. Ik ben daarom ook erg benieuwd naar je toekomst plannen. Je klinkt in ieder geval positief, zet hem op!

 20. Frits Mellink schreef:

  Dag Hajo,inderdaad welkom terug. We hebben je gemist en zien zeker uit naar weer en klimaatbeschouwingen.
  Groet uit Wildervank

 21. Jeroen1 schreef:

  Welkom back Hajo!!

 22. JacoB schreef:

  Ook ik blijf af en toe klikken om toch te checken of er geen nieuw bericht is.

 23. Jorn schreef:

  Mooi dat je er terug bent en de website weer in de lucht is!

  Dan gelijk maar een mooi plaatje delen: Stelviopas vandaag

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/08/1596545808.jpeg[/img]

 24. Tije schreef:

  Hajo, afgelopen weken heb ik vrijwel om de dag even gekeken of je alweer een nieuwe blog had geplaatst. Mooi om te zien dat je er weer bent! Ik hoop dat je vanaf nu regelmatig blijft posten, met uitdagende berichten, beetje in de trant van Electroversie en Wattsupwithat. Dan weet jij genoeg 😉

 25. Geert schreef:

  WELCOME BACK!

 26. Marie schreef:

  Een warm bad welkom voor de Wim Hoff beoefenaar Hajo! Hoop ook op wat diepgaande weeranalyses, heb daar veel van geleerd. Alle goeds.

 27. Gerard schreef:

  Fijn weer een bericht van je te lezen Hajo. Hopelijk komen er weer vele BV’s de komende herfst en winter

 28. Bart Spikker schreef:

  Heel goed dat je terug bent, heb altijd genoten van de analyses, was echt voorpret hier.
  Hajo, vuisten hoog, rug recht

 29. Ricardo schreef:

  Heel fijn Hajo om te zien dat je site weer in de lucht is en dat je ( weer ) berichten schrijft !

 30. Dennis H. schreef:

  Hajo, fijn je weer te horen. mensen met een unieke kijk zijn vaak onuitstaanbaar, maar veel vaker onmisbaar en veel interessanter dan de rest van de kuddedieren.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.