#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Tegen de stroom of go with the flow?

check ook eens

7 Reacties

 1. Robin schreef:

  Leuk verhaal, grappig dat je zoveel voldoening haalt uit dit soort acties.
  Wat mij betreft hoop ik dat er maar heel weinig mensen zo zijn als jij. Niet dat ik dit veroordeel, integendeel. Maar ik vind het prima als er af en toe één zonderling eigenwijs tegen de stroom probeert te gaan. Als de massa maar gewoon de bordjes volgt. Het zou voor jou de lol er ook af halen als bijvoorbeeld 10% van de mensen tegen de stroom/bordjes in zou gaan, toch?
  En het zou op het smalle pad in de Klamm ook tot opstoppingen leiden als de elkaar fotograferende (selfies?) mensen beide richtingen opgingen.
  Maar wel een leuk verslag hiervan!
  Daarnaast filosofisch en psychologisch ook interessant natuurlijk waarom ‘wij allemaal’ met de stroom meebewegen en wat die ene andere persoon ertoe aanzet het tegendeel te proberen.
  Zelf heb ik jarenlang geschopt tegen het idee om de platgetreden paden van het toerisme te betreden, tot ik inzag dat die niet voor niets platgetreden zijn; het ìs daar heel mooi. Daarom gaan al die hordes daarheen…. Misschien is er ook zoiets met wel of niet met de stroom meegaan?

 2. Paul A Club1989 schreef:

  Echt hee leuk verhaal. Wel een beetje the story of your life. 😉 Complimenten!

 3. Wim schreef:

  Hier een interessante link over windenergie
  https://www.pnas.org/content/101/46/16115.full

 4. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Leuk bericht Hajo en mooi gedaan tegen de mensenmassa in!!

 5. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Hajo, een mooie literaire grenservaring!
  Meer van dit soort verhalen waarin je het decor en de sfeer zo goed weet over te brengen.

 6. James Bernador schreef:

  Ik zal niemand adviseren om metformine of insuline te gebruiken voor de behandeling van DIABETES, aangezien ik al meer dan 15 jaar metforminegeneesmiddelen gebruik en dit heeft geresulteerd in ERECTIELE STORING. Dank aan dr. Nelson Salim, kruidenspecialist, van wie ik op deze site de getuigenis ontmoette van zijn patiënten die in 21 dagen volledig genezen van DIABETES en ERECTILE DYSFUNCTIE. De contactgegevens van de dokter zijn gedeeld met degenen die zijn behandelingen willen proberen en dat deed ik, vandaag ben ik volledig genezen van diabetes type 2 en erectiestoornissen met natuurlijke kruiden. Hij stuurde haar kruidenmedicijn naar mijn land die ik binnen 3 dagen via de DHL-service ontving en met haar instructies heb ik de behandeling 21 dagen gebruikt en ik ben hier om te getuigen. Het kruidengeneesmiddel is goedkoop en werkt effectief en heeft geen bijwerkingen. zijn officiële e-mail; drnelsonsalim10@gmail.com
  of whatsapp / bel +212612145772.
  Hij zei dat hij een remedie had; nierziekte, ziekte van Lyme,
  hepatitis, borstkanker en onvruchtbaarheid

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.