Tanden bijten tot we terug in Montafon zijn

De winter komt nu stilletjes dichtbij, november loopt bijna ten einde! Het aftellen begint. Nog even tanden bijten en we staan weer op de pistes! En dit jaar lijkt het al beter dan vorig wintersportseizoen. We hebben al verschillende sneeuwdumpjes achter de rug, en er zit nog wat aan te komen. Wat een verschil met vorig seizoen. Toen was het nog bang afwachten was en nu hebben verscheidene skigebieden hun pistes al geopend! 

Nog even tanden bijten…

Over exact 18 dagen kan ik weer richting mijn geliefde Montafon, waar je hierboven een prachtige foto van ziet. Wat kijk ik uit naar 13 december. De eerste kriebels die door mijn lichaam gaan wanneer ik “Duitsland” over de grens ga. De stalenbrug die aangeeft dat we half zijn. En dan het vignet kopen vlak voor de Oostenrijkse grens… . Dan ben ik niet meer te houden van enthousiasme. Wanneer we het dal binnenrijden waan ik me terug in mijn wonderland. Met de lichtjes aan de huizen, de bergen die zelfs prachtig zijn in het midden van de nacht, het vertrouwde appartement waar ik bijna beter slaap als thuis.

En dan die ochtenden, ze zijn toch zoveel mooier in de bergen. Ontbijten met besneeuwde toppen op de achtergrond. Buiten gaan en de berglucht in ademenen. Liefst in mijn pyjama en rillen van de kou! Mijn wekker gaat tijdens de vakantie elke ochtend om 7H00. Ja ik wil als eerste die gondels in!

Nog even tanden bijten

Eenmaal boven kan ik mijn geluk natuurlijk niet meer op. Krakende sneeuw, heerlijke natuur…. Ooh jeetje hoe ga ik de volgende weken dagdromen over perfecte pistes. Heel de dag gewoon lekker op de berg wintersporten. Hopelijk met voldoende poedersneeuw om de skiroutes in te duiken. Ah en hoe kan ik het vergeten, de eerste portie kaisersmarren! Dat is toch ook al weer even geleden.

IMG_6802

Hoe dichterbij mijn vertrekdatum, hoe moeilijker het wordt om nog aan iets anders te denken. Vol nieuwsgierigheid het weerbericht volgen. Nog snelle nieuw materiaal zoeken, en een nieuwe outfit voor op de piste. Sorry als ik de laatste weken wat afgeleid ben maar “the mountains are calling and I must go”.

Waar kijk jij het hardst naar uit en wanneer is jouw eerste reis gepland? Moet je nog lang op jouw tanden bijten? 

Wil je net zoals ik naar het Montafon, dan kan je altijd even op deze link klikken.


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

8 reacties

Gesloten voor reacties.