Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Suppen is erg in maar moet het op een schitterend bergmeer op 1847 meter?

check ook eens

2 Reacties

  1. Asten (Harmelen) schreef:

    Suppen…. voor het laatst gedaan in de jaren 70 toen mijn mast van mijn surfplsnk afbrak… niet snel daarna hebben de Hawaianen dat van me overgenomen…

    Maar even serieus.. heerlijk relaxed maar toch ook inspannend. En wat een fantastische omgeving zeg..

    • Joke, Riederalp schreef:

      Als er geen golven zijn is het hier in Noordijk ook een rage op zee.(denk wel aan stroming en oosten wind)In juni zag ik ook dat er een verhuurbedrijf begonnen is op de bettmersee boven Bettmeralp.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.