Sup in zell am see

Zell Am SeeKaprun is niet enkel een top bestemming in de wintermaanden. Ook in de zomer kan je er terecht voor een heerlijke vakantie. Op 18 en 19 augustus is het hier tijd voor de Sup Alps Trophy en daarnaast heb je hier nog een heleboel watersport mogelijkheden. Ideaal wanneer de zomers zo verschrikkelijk heet zijn in de Lage Landen. 

Sup Alps Trophy in Zell Am See- Kaprun

De Sup Alps Trophy is een kampioenschap dat bestaat uit 5 disciplines. Je hebt een sprint, een vrouwenrace, kidsrace en natuurlijk de korte en lange afstanden. De Sup trophy trekt rond van Kalterer See naar Tegernsee en in het weekend van 18/19 staat Zell am See op de planning. Daarna gaat het nog richting Italië (Garda Trentino) en Duitsland (Chiemsee). Voor de editie in ons partnergebied door de top uit Oostenrijk, Italië, Tsjechië, Slovenië, Slowakije en Duitsland mee. Je hebt een hier de cross , de kinderwedstrijd en de sprint. Leuk om te kijken is de Fun Class waar alleen opblaasbare sups worden gebruikt.

Sup Alps Trophy

Naast de race kan je hier ook allerlei materialen testen van ondermeer Fanatic, JP-Australia, Siren, Mistral en RRD. Het strand van Erlberg is ideaal om een leuk sfeertje te creëren, dit mede door “Haus Gabi”. Je zal genieten van de races, maar ook van leuke strandmuziek en het hele concept.

Je kan trouwens ook buiten dit event om even proberen of Sup-boarden iets voor jou is. De omslagfoto en onderstaande foto zijn afkomstig van het Sup Center in Zell am See. Je kan bij hen al het nodige materiaal huren voor een leuke namiddag op het meer. Sup-boarden is gezond, en dat uitzicht is natuurlijk ook adembenemend!

Het staat hoog op mijn to-do lijstje! Heeft iemand van jullie al gaan Sup-boarden?

Voor meer informatie of als je zelf wil deelnemen aan de Sup Alps Trophy kan je altijd hier klikken.


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

3 reacties

Gesloten voor reacties.