Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Stukje bij beetje steeds kouder met nu en dan sneeuwmomentjes

check ook eens

11 Reacties

 1. Matthijs schreef:

  Jaja!!! Thanks Guy’s. Daar is de avondupdate

 2. snowfeverrrrr schreef:

  Yeah! Avondupdates en weer wat spannende ontwikkelingen. I love it!

 3. Mark (breda) schreef:

  Yes. Lekker zo. Fijn bericht Ronaldo! En fijn weekend allemaal!

 4. Jeroen schreef:

  Droomkaarten. Laat de constelatie maar lekker kantelen van nu saai naar tikkeltje minder saai…kou kom maar op….graag met sneeuw voor ll om alvast langzaam af te koelen voor als het echt winter wordt. Dan nog ff dat hoogje van vorige week terugslingeren en we staan eind dec buiten op het ijs.

 5. Frederic schreef:

  idd fijn bericht Ronaldo. Toch 1 nuance, de SSW van vorig jaar leidde tot een poolwervelverplaatsing en geen poolwervelsplit. Enkel van die laatste kan een winteruitbraak naar W-Europa verwacht worden, van die eerste niet. Daarom dus dat dat niet tot koude bij ons heeft geleid. Morgen duik ik hier dieper op in.

  • Ronaldo schreef:

   Je hebt natuurlijk gelijk Fré. Maar de split in 2014 bracht ons ook niets. Alleen NO USA en Rusland in de kou door de split. SSW toentertijd juist op de lengtegraad dat wij er geen profijt van hadden alsmede Alaska.
   Geloof dat dat dit jaar een beetje anders is waardoor de stromingen en blokkades verstoord worden. Het huidige hogedruk regime heeft namelijk nog niks met de split te maken omdat deze nog niet is afgerond. Ik kijk uit naar je bericht morgenochtend. Benieuwd naar je visie.

 6. Ab schreef:

  De nieuwe GFS 00z laat steeds meer invloed zien van het hogedrukgebied nabij Groenland/Ijsland en noorden Scandinavie tegen eind eerste decade november en daar krijgen de kleine laagjes steeds meer moeite mee door te gaan duiken richting west-Europa en Alpen met voor de Alpen aardige sneeuwdumps en die leiden dan weer tot erg koude nachten tot beneden de -20gr in dat gebied aldus GFS 00z.
  Nog erg ver weg zal nog wel tig keer wijzigingen quo positie maar de kansen op kouder weer nemen gestaag toe komende tijd. Hier een virtuele tempr kaart nacht van 10 op 11nov. https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/1477719471gfs-9-312.png

 7. jolanda schreef:

  Gaat de goede kant op,mooi bericht ronaldo!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.