Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Stubaier Gletscher opent met schitterende poedersneeuw

check ook eens

8 Reacties

 1. Valentijn schreef:

  Vandaag op de Kitzsteinhorn geweest. Geweldige condities! Onderstaand een bericht met video, enkele foto’s en de ervaring van skiën met Corona-maatregelen. Strakblauwe luchten, echt een topdag! Nu weer sneeuw… 🙂

  https://www.oostenrijktv.nl/zell-am-see-kaprun/het-corona-skiseizoen-is-geopend

 2. Aart schreef:

  Johann kwam 10 oktober 22:30 met deze opmerking
  https://wintersportweerman.nl/rara-wat-klopt-er-niet-groot-gat-ozonlaag-antarctica-117457/#comment-464893

  Quote:
  “De grafieken als ook praktijk laten de laatste weken / dagen weer een sterke toename van het aantal besmettingen zien van patiënten met dit SARS-CoV-2 virus!”
  Unquote.
  “besmettingen van patiënten”? Wat zijn dat?

  Quote:
  “Vandaag zaterdag wederom een stijgen, 6504 nieuwe besmettingen. Dat zijn er ruim 500 meer dan gisteren.”
  Unquote
  6504 Nieuwe besmettingen uit hoeveel tests? Als er alleen maar absolute aantallen worden genoemd en geen percentages, dan is het eind zoek. Als de volgende dag meer tests dan de dag ervoor worden gedaan, zijn er gegarandeerd nog meer ‘besmettingen’. Misschien duidt dat op ‘heard immunity’?

  Quote:
  “Kijk eens goed naar de grafieken (links) en dan met name ingezoomd op de gele lijntjes!”
  Unquote
  Dat noem ik datamanipulatie. In de overall grafiek van RIVM vallen die bewuste gele lijntjes amper op!

  Quote:
  “Ziekenhuizen beginnen langzaam weer “vol” te lopen en ook op de ICU’s zien we weer een stijgende trend.”
  Unquote
  Eenzelfde stijgende trend als in begin maart? Toen ging het 2 weken lang exponentieel omhoog, met IC-opnames en overledenen (besmettingen worden niet weergegeven). Iedereen schrok zich een hoedje en was bezorgd. Ik ook. Maar nu: tussen 17 september en 8 oktober 2020 kabbelt het al 3 weken lang op 1 niveau en geen enkele relatie met die ‘besmettingen’!

  Ter aanvulling op Johann’s ‘besmettingen van patiënten’. Op de site van RIVM staat een aardig tooltje: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel: De landkaart van Nederland ingedeeld naar GGD-regio’s. Alleen verschijnt er een misleidende tekst boven de landkaart wanneer je in het menu ‘Covid-19 meldingen’ aanklikt. Daaronder verschijnt dan de tekst ‘Covid-19 patiënten’. Dus je bent patiënt als uit een PCR-test een positieve uitslag blijkt (de melding)?
  Wat ik van diverse vakmensen uit de biochemische wereld heb begrepen is dat de PCR-test helemaal niet bedoeld is voor klinisch onderzoek. Maw al dat testen zonder aanvullend klinisch onderzoek is vloeken in de kerk!

  Getallen zelf liegen niet. Wel kan de interpretatie, of zo je wil manipulatie, een leugen zijn. Een interessante video over manipulatie van getallen/data (in het Duits, 1 mei 2018) vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=PC1Dw1lfLtI
  Ik geloof (hoop?) dus dat de getallen waarmee RIVM de grafieken maakt, juist zijn. De uitleg/conclusies daarvan met name in de msm zijn onjuist.
  Voor mij is het wel duidelijk: covid-19/corona is een scam. Ook dat heb ik geleerd van iemand anders, namelijk Pierre Capel (https://www.cafeweltschmerz.nl/5-is-de-corona-scam-iets-nieuws-pierre-capel-college/).

  Oh ja, kijk ook eens op http://www.gezondverstand.eu en bekijk de video https://www.cafeweltschmerz.nl/nieuw-magazine-gezond-verstand/.

 3. Richard schreef:

  Laten we het hopen maar heb er toch weinig vertrouwen in. Zelf gaan wij altijd met kerst naar Oostenrijk maar heb er dit jaar nog geen goed gevoel over wel geboekt we moeten het afwachten.

 4. Frank Van Seggelen schreef:

  Hajo, jij bepaald waar we over discussiëren en dat lijkt me prima.

  Het (winter) weer is voor mij het meest belangrijke maar een (leuke) discussie tussendoor kan prima wat mij betreft.

  En voor iedereen op deze site al ben ik het niet met je eens dat betekend niet dat ik je niet aardig vindt.

  Mijn puber haalt het bloed onder mijn nagels vandaan maar dat betekend niet dat ik niet meer van hem houdt.

  Zolang iedereen elkaar met respect behandeld is er niets mis met een discussie.

  Mij is geleerd dat zolang je zegt “ik vindt” je alles mag zeggen tenslotte is dat jouw mening, en dat betekend niet dat deze waar is……

 5. Fred schreef:

  Discussiesite dat is wel heel algemeen, graag een toelichting hoe zie jij dat voor je Hajo?. nu kom je met een idee om het vervolgens weer dicht te plakken.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.