Bovenstaande foto van de opening vandaag van de Stubaier Gletscher – één van de 9 skigebieden van Olympia Ski World Innsbruck – is om 13 uur al 1650 keer geliked! En au wat doet het pijn dat ik er niet bij ben en jij waarschijnlijk ook niet als je dit leest. Ik hoef dit hele leuke vak nog maar 5 à 10 jaar te doen tot de jongste de puberleeftijd bereikt en dan ben ik er wel bij. je ziet dus: jullie zijn voorlopig nog niet van weerman Hajo af en ik niet van jullie. Haha. De grote vraag is: wie is er wel vandaag op de Stubaier Gletscher?

weerstubai2009

Het weer doet ook al pijn aan mijn ogen als thuisblijver. Kunnen jullie dit verdragen? De sneeuwhoogte is 25cm op de stubaier Gletscher, en dat is met de huidige technieken genoeg voor een perfecte piste.  


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

5 reacties

Gesloten voor reacties.