Stubai Testival

De beste ski’s, het beste snowboard, welke helm, het zijn van die vragen die elke wintersportliefhebber zichzelf stelt. Het aanbod aan materiaal en accessoires is zo overwelvend groot dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ben jij op zoek naar nieuw materiaal? Trek dan op 9 november richting de Stubaier Gletscher! The place to be voor het testen van allerlei ski’s, snowboards en helmen!

Stubai Testival

Het Stubai Testival is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een nieuw materiaal. En materiaal kan je ruim interpreteren. Je kan hier terecht voor ski’s, snowboards, helmen, brillen,…. alles! Met meer dan 3000 items om te testen van de 50 meest gekende merken ga je hier zeker iets vinden dat perfect is voor jou! Eerlijk, het is altijd moeilijk om gewoon in de winkel een paar ski’s te kopen. Iedereen houdt van een andere stijl skiën, een ander soort binding, net zoals snowboarders. Indien je een paar ritjes kan proberen is dat altijd mooi meegenomen.

Gletscher testival

Testival in details

Zoals vermeld vind het Stubai Testival plaats tussen 9 en 12 november 2017, place to be is natuurlijk de Stubaier Gletscher. Wil je een gedetailleerd overzicht over alle materiaal dat aanwezig is om te testen dan kan je altijd even hier kijken. Per categorie kan je kijken welk merk aanwezig is op het Testival. Naast het testen van materiaal kan je hier ook terecht voor allerlei workshops. Je kan hier leren hoe je een sonde dient te gebruiken, hoe je het best kan waxen tot zelfs leren filmen met een GoPro.

Stubai Testival

Het Testival is ook de plaatst waar je de nieuwste trends kan leren en dat door echte professionals. Tevens is het een goede reden om voor het echte wintersportseizoen start toch even richting de bergen te trekken. Wie weet begint voor jou dit jaar het seizoen wel over 18 dagen al?

Stubai Testival

Wie van jullie heeft plannen om dit jaar nog richting Innsbruck of de Stubaier Gletscher te trekken?
Ik zou alvast enorm graag richting dit leuke Testival gaan, heerlijk om wat snowboards uit te testen en daarna een glaasje drinken in het zonnetje.

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!