Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de prachtige bergenlandschappen in de zomer.

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Stubai en Innsbruck, de ideale combo midden mei

check ook eens

1 Reactie

  1. 30 mei 2019

    […] De Stubaier Gletscher kreeg er gisteren nog zo’n 30 centimeter aan sneeuw bij. Wil je toch nog even genieten van de winter, vertrek dan snel. Hier zijn nog 5 liften open, 4 pistes en je kan hier nog tot 10 juni op de latten. Combineer het net als ons met een bezoekje aan het prachting Innsbruck en je hebt een top vakantie. Lees mijn verslag van vorig jaar maar even hier  en hier. […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.