Een belachelijke situatie dat 3 verschillende meteorologische instituten in Europe de storm van gisteren 3 verschillende namen gaven: in Duitsland was het Zeynep, In Nederland en VK Eunice, in Scandinavië Nora. En hier in Oostenrijk was het gewoon crazy shit met 144km/u windstoot op de Schmittenhöhe! Jullie hebben vast allemaal de video’s gezien van de talloze omvallende bomen en andere schade. Daarom heb ik maar eens mijn best gedaan de surfen als mooiste wintersport van Nederland en andere kustgebieden te vangen in 10 actuele video’s. Geniet.

Géweldig! Donaties hoeven niet meer want ik bied ook geen winterweer aan. Maar mag wel om bijvoorbeeld de zeer heftige arctische inval in de VS medio deze week te coveren, de sneeuw in de Alpen weer en het belachelijk mooie skiweekeinde volgende week in de Alpen.

PS Laten we samen vooral goed oppassen dat we nog iets van democratie houden in het westen

https://twitter.com/kiansimone44/status/1494832048434909187

Mijn tip: volg Jimmy Dore!

En hij is echt gewoon 100% zeker een zoon van Fidel Castro zoals je hierrrr kunt lezen.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

9 reacties

Aart · 19 februari 2022 op 22:36

Hajo, heb je gezien wat een enorm windveld er voor de kust van Ierland ligt zondag de 20e? https://www.ventusky.com/?p=53.7;2.8;3&l=gust&t=20220220/1600
Lijkt me een totale energie ter grootte van een orkaan.

Hajo · 19 februari 2022 op 23:02

nee nog nbiet gezien maar nu wel. Dat raakt Ierland in de nacht op maandag zeer heftig. En Nederland dan maandagmiddag weer storm! Ik zei al: herfst!

Wim · 20 februari 2022 op 20:03

Tot zover de massale volksopstand in Canada die er niet was.
Hoe regelen we die 100€ Hajo, Paypal?

Hajo · 20 februari 2022 op 22:27

Wat ben jij voor een zeer miezerig fascistisch mannetje Wim. Je gaat in de ban op deze site. Ik wil je hier niet meer zien. De protesten zijn nog in volle gang! Er zijn demonstraties in alle grote steden, zelfs in Ottawa nog maar vooral in Quebeq en Winnipeg. Ik zit elke dag en ook vandaag nog 2 a 3 uur naar al het nieuws uit Canada te kijken dus ben zeer goed op de hoogte. Trudeau gaat zeker vallen en vermoedelijk het gevang in net zoals uiteindelijk nog vele andere lieden. Trudeau heeft de wereld in feite een grote dienst bewezen. Nu zien we eindelijk wat ook een Mark Rutte zou doen als hij dacht dat hij ermee weg kon komen.

Je 100 euro hoef ik niet. Bah bah bah …. je verheugen op 100 euro terwijl net op de meest walgelijke wijze alle democratische waarden in een westers land zijn platgetrapt. Maar volg het maar op de main stream media verder wat er met Trudeau gebeurt. Doei en tot nooit meer ziens.

Hajo · 21 februari 2022 op 07:10

  Arie · 21 februari 2022 op 17:30

  Wat een kleinzerige reactie Hajo. Moeten mensen het perse met je eens zijn?

   Hajo · 21 februari 2022 op 22:34

   Nee niemand hoeft het met me eens te zijn. Allerminst. Ik ben een groot fan van debat. Bij fascisme, verheerlijken van geweld en een algemeen fascistoïde Weltanschauung is een grens. Iha behoud ik me alle rechten voor aangezien dit voor mij een hobby is geworden en ik het voor mijn plezier doe en voor het plezier van iedereen. Wat ik van de site flikker flikker ik van de site. Maar is ben dus extreem tolerant. Wim is echter vele vele bruggen te ver gegaan. Fascisme en totalitarisme heeft zo veel leed veroorzaakt dat ik geen flirts daarmee tolereer.

    Joren · 22 februari 2022 op 10:45

    Had jij hem niet uitgedaagd tot een weddenschap dat de regering Trudeau zou vallen voor de truckers verdwenen zijn? Of heb ik het verheerlijken van geweld ergens gemist.

Tjeerd · 21 februari 2022 op 19:58

Groot gelijk Hajo,wat ik al eerder zei, Wim is een trol en narcist.Bah.Snap niet wat hij op jouw site moet.
Trouwens,wij zitten nu in Innsbruck.Willen morgen de Nordkette proberen.Áanrader?

Gesloten voor reacties.