Mijn thuisberg. De Hohe Salve. Meteen ook een van de mooiste en leukste bergen om een tandemvlucht te maken. Deze winter is er voor het eerst een “kleine” crowdfunding actie om de productie van weerberichten inclusief de inzet van ons leuke team verder mogelijk te maken. Voor zover ik me herinner is er nog nooit een eurootje van een lezer naar de redactie gegaan, maar nu heb jij de kans dat te doen en dan nog met een heel mooi cadeau! Wees er snel bij want na 100 donaties gaat het loket dicht!

Als jij spontaan besluit een donatie aan wintersportweerman te doen krijg jij van mij een tandemvlucht cadeau, of meerdere vluchten voor jezelf of vrienden of gezinsleden. Via onderstaand formulier sponsor je WSWM nu direct voor komende winter. Je cadeau kun je op enig moment in de toekomst inlossen. Dat kan hier in de regio, misschien zelfs in jouw skigebied, of buiten het skiseizoen en zelfs in Nederland in de duinen is een optie. Bovenstaande cadeaubon kun je doorsturen aan degenen die je dit grote plezier hebt gedaan.

Kijk maar eens rond naar de gebruikelijke prijzen voor tandemvluchten en dan weet je dat je met het steunen van Wintersportweerman op een hele gunstige manier aan je unieke “bucketlist avontuur” komt. Met een piloot die je taal spreekt. Dat is anders bijna niet te krijgen. Voor mij is het een eerste stapje in de richting van mijn droom om thuis in de Alpen actief te worden voor mijn eigen lezers – ook met ski clinics en mountain bike guiding (dat wordt skibikefly.com). Vliegen is daarbij natuurlijk het neusje van de zalm.

Tast toe! Je krijgt meteen je bevestiging en persoonlijke cadeaubon retour via e-mail.

Categorieën: Vlieg met Hajo

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

2 reacties

Gesloten voor reacties.