Région Dents du Midi
Lees verder >

Wintersport tegen het decor van de Dents du Midi. Met de mogelijkheid een grote ronde te skiën over de Franse grens. Maar de Zwitserse kant is toch het charmantst!

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Prachtige sneeuwzekere Zwitserse dorpen binnen het grote skigebied Les Portes du Soleil: Champéry, Val d'Illiez, Champoussin, Les Crosets, Morgins.

Betoverend mooi!

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

Die Tauplitz
Lees verder >

Een waar paradijs voor de beginnende en gevorderde wintersporter.

op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Haute Routes des Familles: zo heette de Portes du Soleil in het begin. Je kunt er eindeloos rond skiën verdeeld over Frankrijk en Zwitserland. Vele honderden kilometers piste staan tot je beschikking!

les menuires
Lees verder >

Wintersport met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Stella als winters nakomelingetje in de VS en Europa terug naar de herfstmodus

check ook eens

10 Reacties

 1. Filzmooser schreef:

  Poeh warm water onder de 1500 meter zou echt funest zijn voor mijn geliefde Filzmoos!

 2. Mark (breda) schreef:

  Seizoen loopt op zijn einde. Wie durft de wintervoorspelling 2017-2018 te maken?

  • Lage Landen herfst van oktober tot begin maart, in december kan het eventueel een weekje vriezen maar ook dooien, verder weel warm water en winderig, begin februari krijgen we voorjaarstemperaturen.

   De Alpen heel veel neerslag onder de vorm van warm water. Kan tijdens december, januari of februari een weekje vriezen maar ook dooien.
   Weinig sneeuwval van betekenis, sneeuwgrens vanaf 1.500 tot 1.800 meter.
   Vanaf januari reeds voorjaarstemperaturen met vaak warm water, vooral onder 1.500 meter.

   • Mark (breda) schreef:

    Ik noteer deze alvast. Nog meer? 🙂

   • Menno schreef:

    Cynisch ondertoontje hoop ik 😉

   • Martijn sonnenberg schreef:

    Is bijna een opsomming van afgelopen seizoen 😉

   • Eric | schreef:

    @kirsten_dl je bedoeld dat we de winter gewoon doorzetten zoals die de afgelopen jaren is geweest. Getuigt van realisme en nietvan sarcasme. Komende dagen maar eens kijken op de gletsjers daar is het nog super ….

    En voor het weer in de lage landen …overhet algemeen herfst met wellicht na half juli tot sept redelijke uitschieters ……… Maar winte???r…. Wie weet kan..maar ik reken er niet op.

   • Geert schreef:

    Met deze hypothese heb je een vrij grote slaagkans dat het min of meer uitkomt. Maar ik hoop na heel wat jaren wachten op een heel andere setting! Intussen genieten van een hopelijk schitterend voorjaar en zomer!

 3. Hans schreef:

  Eind dit jaar krijgen we weer te maken met de bekende EUROKNALLER……….afhankelijk hoe het vandaag afloopt 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.