summit angels 2

De jonge god rechts op de foto is Robert Flik. Nog maar enkele jaren geleden richtte hij Summit Travel op om er in een mum van tijd de grootste aanbieder van groepsreizen en bedrijfsuitjes naar de sneeuw van te maken. Dankzij een gezellige hardwerkend team biedt Summit Travel een hoog serviceniveau en daar profiteren ook de individuele boekers van. Je hebt een website waarop je makkelijk en snel boekt en toch die support van een heel team om je wintersport te laten slagen. Het Dutchweek logo rechts onderaan verklapt dat Summit Travel ook veel boekingen verwerkt voor het groeiend aantal events van Dutchweek.nl.

Schermafdruk 2016-02-28 22.50.04

We vallen meteen maar even met de deur in huis: Summit Travel hoopt op jouw stem voor de Zoover Awards. Hierboven zie je de alle reisorganisaties die meedingen naar de award van beste wintersportaanbieder. Twee reisorganisaties winnen een award: degene met de meeste stemmen en degene met de beste boordelingen. Die laatste heeft Summit Travel in 2012 al eens gewonnen. Stemmen is heel eenvoudig… en kost maar een minuutje…

  1. Ga naar deze link.
  2. Geef ons op vier punten een rapportcijfer (10 is het hoogste)
  3. Vul je naam + e-mailadres in en STEM
  4. Klik op de link in de bevestigingsmail

Ik heb net mijn stem uitgebracht en stel vast dat het wel een beetje een commerciële toestand is die Zoover Awards. Als je stemt abonneer je je tevens op de Zoover nieuwsbrief. Je dingt mee naar deze prijzen. Kijk zelf of je daarvoor in bent.

durftevragen

Ook leuk is om in de reacties hier eens wat vragen te stellen aan Summit Travel. Misschien ken je ze helemaal niet. Of juist wel. In elk geval gaat het team van Summit Travel bij dit bericht meelezen en krijg je reactie op je vragen!

 

 


6 reacties

Gesloten voor reacties.