Steiralauf en andere topevents in Die Tauplitz

Ook dit jaar zijn er tal van topevents zoals Steiralauf of FIS Skilying in partnergebied Die Tauplitz. Naast een kindvriendelijk gebied, kan je hier ook genieten van diepsneeuw en heerlijk langlaufen. Ga jij deze winter richting dit partnergebied? Dan wil je zeker weten welke events er plaatsvinden. Hier vind je een handig overzicht. Je zal snel ontdekken dat er echt voor iedereen wel iets leuks te doen is! 

Steiralauf, parallel boarden of toch skyiflying?

Na de advent/Kerstperiode is het tijd voor de sportieve events. Eerst is het tijd voor de FIS Skiflying van 12 tot en met 14 januari, daarna is het de Steiralauf op 26 en 27 januari. Later in maart, op 10 en 11 maart is het tijd voor de FIS Snowboard parallel race. Ski-jumping, vervolgens langlaufen en daarna snowboarden, ideaal voor elke sportliefhebber. Daarnaast kan je in die Tauplitz ook terecht voor Freeride camps. Een compleet overzicht van al de events in dit partnergebied vind je hier!!

Hieronder een plaatje van de Steiralauf, alle details rond dit event kan je op deze pagina vinden. Je kan je trouwens hier ook inschrijven, wat denk je? 50 kilometer vrije techniek, 25 kilometer vrije techniek of  toch de 30 kilometer klassiek?

Steiralauf in die Tauplitz

Geen zin om naar sporten te kijken?

Dan is de O3- Pistenbully (op 20 januari), de rodel-jodel cursus(19 januari) of Sled WM (1 februari) misschien wel iets voor jou.  Hieronder nog een leuke foto van de 03 pistenbully vorig seizoen. Niet enkel de pistenbully is van de partij er is ook een DJ van de bekende hitradio die plaatjes komt draaien. Wil je uit de drukte van vele skigebieden dan is Die Tauplitz echt iets voor jou.

O3 pistenbully in die Tauplitz

Ben jij al eens in die Tauplitz gaan wintersporten? Laat ons dan zeker weten hoe jij het vond. Nog leuke plaatjes liggen, deel ze dan gerust onderaan. Plan je een vakantie richting die Tauplitz, dan mag je ons altijd laten weten hoe je dit partnergebied hebt ervaren.

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!