Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Steeds meer Meet & Greet Wintersportweerman en toeval helpt handje

check ook eens

10 Reacties

 1. Joke, Riederalp schreef:

  Dat laatste plaatje…….Ik ben jaloers! Het komt hier met bakken naar beneden en gaat denk ik door t/m? eerste paasdag! Ik twijfel eigenlijk of dit weekend het kerst of pasen wordt!

 2. Roland Bodegraven schreef:

  Woon je in oostenrijk @hajo??? Niet meer in krommenie?

 3. Joke, Riederalp schreef:


  Goede morgen! Tja hier was ik al bang voor…..tjonge tjonge. Verlopig geen vers brood van de bakker!

 4. Sjors schreef:

  Isola 2000, de aangekondigde zuidkantdump is hier voorbij gegaan. Niet meer dan 5 cm gevallen, wel met zeer zwaar onweer vannacht, hagel ,zeer harde wind en -3 C. De bus naar Nice is op tijd vertrokken, geen problemen onderweg. SVG op ongeveer 1200 m. , wat erg laag is voor deze periode van het jaar. Inmiddels in Nice gearriveerd voor nog een paar dagen, hopelijk zonnig (strand) weer. De verwachting is vandaag 17 ( nu nogg een frisse 11), morgen 19 gr. met veel zon. Het zit er bijna weer op voor dit mooie wintersportseizoen.

 5. Marvin schreef:

  Hajo, top bericht! Gr Mavin, inmiddels weer vanuit Nederland ;(

 6. Marvin schreef:

  Westendorp dezelfe dag [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/image-2.jpeg[/img]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.