Hajo's wintersport videoweerbericht van 19-12

Klik voor de video

Dankzij Bizztravel ben ik in staat meerdere keren per week videoweerberichten op te nemen. Die worden dan gepubliceerd op de homepage van deze wintersportaanbieder. Vanochtend maakte ik deze. Geniet er nog even van.

Hieronder nog even een update op basis van de GFS06u

De GFS06u volgt weer meer de ongustige 18u run uit het weerbericht van vanochtend. In het nieuwe ensemble zit ie hoog zowel qua temperatuur als qua neerslag dus denk ik dat de slinger ook weer terug zal slaan naar het beeld van de GFS 00u zoals beschreven in de video.

Vergeet dit bericht niet te liken en te sharen! 😉


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

6 reacties

Gesloten voor reacties.