nog tot 22 april St Anton Am Arlberg

Het einde van het wintersportseizoen is helaas in zicht, veel van onze partnergebieden gaan hun laatste weken in. Nog snel even last minute naar de sneeuw? Het is nu echt wel het moment. Gelukkig zijn er partners die nog lang open zijn, je kan nog kiezen voor de gletsjer van Stubai, de Kitzsteinhorn, Obertauern (1/05/2018) of richting St. Anton am Arlberg. Deze laatste is nog open tot 22 april! Als ik jou was, ik ging nog even genieten van de sneeuw, want nu is het heerlijk rustig op de pistes en dat zonnetje doet wonderen voor jouw humeur! En voor de liefhebbers, Der Weisse Rausch!

St. Anton am Arlberg nog tot 22 april!

De facebookpagina van St. Anton am Arlberg is een bron aan redenen om nu nog te vertrekken naar dit prachtige gebied. Onderstaande filmpje zegt toch al genoeg. Als wintersporter is er toch niets leuker dan jouw dag beginnen zoals in deze korte video?

Daarnaast is hier de afgelopen dagen toch ook nog wel wat sneeuw gevallen, zoals je op onderstaand plaatje kan zien. Er staat ook nog wel sneeuw op de weerkaarten. Vooral met dit paasweekend staat er nog wat op de planning, maar de basis ligt hier natuurlijk al. Met zo’n sneeuwhoogte van 385 centimeter is het hier echt nog genieten.

St. Anton am Arlberg nog tot 22 april open

Heerlijk wegdromen toch die foto’s vanop de facebookpagina van deze partner.

Ga jij je wagen aan der Weisse Rausch of ga je de volgende week genieten van het New Orleans meets Snow – festival? Dat laatste is een muziekfestival in St. Anton Am Arlberg met de leukste funk, jazz, soul en bluez. Iets compleet anders als de meeste aprés-ski muziek en dus in mijn ogen wel een leuk event om mee te ervaren. Leuk om een dagje op de pistes af te sluiten met eens iets anders dan de zoveelste meezinger. Meer informatie vind je trouwens hier.

Heb jij nog een wintersportvakantie op de planning staan? Verras ons dan hier met leuke plaatjes!

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!