LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Wandelen, langlaufen, biathlon, het kan allemaal in Filzmoos. Eindeloze mogelijkheden.

De plek om te vliegen met de luchtballon! Ga jij dit jaar ook?

loser ALTAUSSEE
Lees verder >

Een niet al te groot gebied en heerlijk voor de hele familie. Sneeuwzeker en minder filegevoelig.

ZELL am see - kaprun
Lees verder >

Het paradijs bestaat. Een meer, meerdere skigebieden en een gletsjer en alles op steenworp afstand van elkaar. Een droom!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Val Gardena
Lees verder >

Beleef een top vakantie in Val Gardena. Geniet van de Dolomieten in dit winterparadijs.

Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

Spectaculaire GFS-run gaat vol voor witte Pasen in Alpen!

check ook eens

3 Reacties

 1. Eric schreef:

  Leuk dat het op de kaarten staat maar…heb toch het liefst zicht en zon met de pasen op de kitzsteinhorn

  Zie ook dit plaatje …..het gebied gaat op de schop…..herfst 2015

  http://plaatjesdump.nl/upload/31089caac25fefa34b3c8c62736e2337.jpg

 2. Spyfromthesky schreef:

  Ja, het is richting halverwege de maand. Het GFS had dit al erg lang geleden in het visier. Alleen ook deze week, hoewel duidelijk een ander weertype is het zo dat het vaste land de kou opneemt en langzaam aan omzet in landwarmte.

  Daarom zijn de kaarten nog niet onjuist. Ik denk gewoon dat als er 30% van overblijft in deze warmte dan mag je al blij zijn. Er is teveel warmte voorhanden waardoor de kou echt zo zou kunnen zijn.

  Nee, je kunt je beter denkbeeldig maar koesteren aan de runs en kaarten en doen alsof het uit zou komen. Toch leuk een beetje dromen.

  Maar de werkelijkheid is, dat het vaste land een verhogend en herstellend karakter momenteel heeft. Kijk en dat is gewoon door geen enkele weer computer te berekenen.

  Spyfromthesky

 1. 10 april 2014

  […] Na komend weekend lopen de modellen sterk uiteen. EC00 laat dinsdag en woensdag arctische kou tijdelijk naar Oostenrijk glijden met daar dan een kleine witte opfrisser. Maar waar GFS00 vandaag mee afkomt is ronduit spectaculair! Lees er alles over in dit apart bericht! […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.