Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Spectaculaire GFS-run gaat vol voor witte Pasen in Alpen!

check ook eens

3 Reacties

 1. Eric schreef:

  Leuk dat het op de kaarten staat maar…heb toch het liefst zicht en zon met de pasen op de kitzsteinhorn

  Zie ook dit plaatje …..het gebied gaat op de schop…..herfst 2015

  http://plaatjesdump.nl/upload/31089caac25fefa34b3c8c62736e2337.jpg

 2. Spyfromthesky schreef:

  Ja, het is richting halverwege de maand. Het GFS had dit al erg lang geleden in het visier. Alleen ook deze week, hoewel duidelijk een ander weertype is het zo dat het vaste land de kou opneemt en langzaam aan omzet in landwarmte.

  Daarom zijn de kaarten nog niet onjuist. Ik denk gewoon dat als er 30% van overblijft in deze warmte dan mag je al blij zijn. Er is teveel warmte voorhanden waardoor de kou echt zo zou kunnen zijn.

  Nee, je kunt je beter denkbeeldig maar koesteren aan de runs en kaarten en doen alsof het uit zou komen. Toch leuk een beetje dromen.

  Maar de werkelijkheid is, dat het vaste land een verhogend en herstellend karakter momenteel heeft. Kijk en dat is gewoon door geen enkele weer computer te berekenen.

  Spyfromthesky

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.