Zo ligt Val Thorens er vandaag bij. Niet te versmaden. Bij de 360 bar wordt alles in gereedheid gebracht voor de Dutchweek en het Dutchweek Festival. Dat laatste is natuurlijk het interessants: dat is het spectaculaire feestprogramma met tal van live acts en activiteiten.  

dutchweek-festival

Nu dan snel verder met het speciale extra lange weerbericht!

httpv://www.youtube.com/watch?v=SfSMcMjvJbs

In de reacties kunnen jullie aangeven in hoeverre de nieuwste modelruns het genoemde mooi afwisselende weerverloop blijven ondersteunen. De video is gemaakt met de avondruns van gisteravond. Last but not least: kijk bij Bizztravel naar de last second prijzen als je nog wilt aan!


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

30 reacties

Gesloten voor reacties.