Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Haute Routes des Familles: zo heette de Portes du Soleil in het begin. Je kunt er eindeloos rond skiën verdeeld over Frankrijk en Zwitserland. Vele honderden kilometers piste staan tot je beschikking!

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Prachtige sneeuwzekere Zwitserse dorpen binnen het grote skigebied Les Portes du Soleil: Champéry, Val d'Illiez, Champoussin, Les Crosets, Morgins.

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

South Carolina afgrijselijk terwijl ons verheugen op voerproef winter 2015-2016

check ook eens

6 Reacties

 1. mhilberts schreef:

  Interessant om te zien wat Joaquin later in de week/weekend in de alpen gaat doen. Als je de huidige lijn doortrekt komt hij zo bij bordeaux binnen. Al hij verder bij genua de warme middelandse zee induikt zou er wel eens wat neerslag kunnen vallen….

 2. Joke, Riederalp schreef:

  http://m.imgur.com/i7J82tj Deze kreeg ik net toegestuurd….geen extreem weer maar extreem mooi!

 3. Winterfreak schreef:

  Is er een verband tussen hoeveelheid neerslag in Amerika (nu) en een winter hier in Europa?

 4. Remko schreef:

  Waar blijven die verwachte buien vanmiddag? Alles lijkt opgelost of uitgeweken naar Duitsland.

 5. Spyfromthesky schreef:

  Een langere tijd geleden gaf ik aan dat GFS in een bepaalde run het droog zou houden tot het gaatje. En dat terwijl GFS eerder een diepere depressie rond 07-10-2015 op de LL had voorzien.

  Het is allemaal kantje boord want anders hadden we het inderdaad gewoon droog gehouden. We kunnen nu niets anders zeggen dat we een verfrissend buitje hebben gehad onder lekkerder, hogere temperaturen.

  En ach, ik trek de lijn door als we al 3 maanden verder zaten. Dan was dit duidelijk een voorbode van een mislukte dooiaanval!

  Want ook in een mogelijk koudere winter komen er dooiaanvallen. Dus wie weet van de winter is dit de oefeningsvoorbode voor van wat nog hopelijk gaat komen.

  Daarom is vanaf morgen avond al weer bijna dat Oost of Noordoost zal regeren.
  Kijk en dit dat bijna iedere weersite tot erg kort voor vandaag heel veel regen had opgegeven.

  Feit is dat dit al op korte termijn dus niet is uitgekomen. En dat pleit soms om romantisch naar meteo fictie gebied te kijken waarbij ik wil opmerken dat die mogelijk betrouwbaarder (kunnen) zijn met grotere complexen van hogen en lagen. Het is even een eigen theorie, dus geeft er pas waarde als dit zo zou kunnen zijn.

  Komende 1½ week zal het weer relatief droog zijn in de LL.

  Spyfromthesky (Arnold.)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.