Ons vertrouwde wintersportprogramma Snowmagazine is op bezoek geweest in Zell am See Kaprun. Vorig seizoen natuurlijk maar de aflevering is nu heet van de naald. Met als actuele toevoeging deze tips …

Het plaatje is een vrouw met een buff. Dat scheelt al een stuk dat ze dat in Oostenrijk als mondkapje accepteren ook in de supermarkt. Nou daar gaan we …

https://www.youtube.com/watch?v=5NmyRC2wFGU

Mooi gemaakt! Schitterend skigebied.

Ja je leest het goed: 408km pistes. Het is echt een immens skigebied geworden. Zoals je weet zit ik er ook komende winter … om de hoek in Hinterglemm … desnoods op een houtje bijtend … maar tenminste in echte wintersfeer.

Afsluitend dit plaatje van het toerskigebied Zell am See Kaprun waar je zelf de berg op moet lopen dit jaar. Nee dat is een grap en misschien niet eens waar. Want president Kurz heeft aangegeven de landen vrij te willen laten. Vorarlberg en Tirol willen net als Frankrijk, Duitsland en Italië tot in het nieuwe jaar dicht blijven. Salzburger Land wil wel voor Kerst open. Dus sorteer alvast een beetje voor!

 


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

1 reactie

Gesloten voor reacties.