Het is begonnen! In het zuiden van de Benelux sneeuwt het al even gestaag door maar ook in Nederland worden de eerste vlokken waar genomen. In dit bericht graag alle reports van of het al sneeuwt op jouw locatie en hoeveel er neer dwarrelt. Alle foto’s zijn welkom! Laat iedereen weten of het tegenvalt bij jou of dat je verrast bent!

Het nieuwste GFS laat eenzelfde beeld zien als afgelopen dagen al lijkt de kuststrook nog weer iets meer in de prijzen te vallen.

Want dit zijn de berekende hoeveelheden aan neerslag. Zit prima op 1 lijn met de verwachtingen van afgelopen dagen. Ik blijf voor Limburg gaan als de topper. Aan de kust zit er misschien ook een klein drupje regen tussen, we moeten het afwachten, dus laat het weten!

ICON wat ook altijd vroeg binnen is doet praktisch hetzelfde. Buiten Limburg 1 tot 5cm of wordt toch ineens mijn eigen thuis regio, het Westland, de winnaar? Ik denk het niet met wat lichte regen erbij. In Limburg zal het allemaal droge luchtige sneeuw zijn.

Op het strand van Hoek van Holland blijft de eerste sneeuw in ieder geval al wel liggen! Het SNOWcasten is begonnen, we gaan voor minimaal 100 reacties op dit bericht 😉


Jorne

Zo veel mogelijk skiënd en altijd kijkend naar de lucht en de wind. Al sinds de jonge jaren door m'n familie meegenomen, en jong geleerd is oud gedaan toch? 2 geweldige seizoenen doorgebracht in de Alpen. Mijn grote passie voor het weer mondde uit tot de eervolle job als een van de wintersportweermannen. Te veel sneeuw bestaat niet!

238 reacties

Gesloten voor reacties.