Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Snel sneeuw voor Maiskogel na opening K3 verbinding Kitzsteinhorn

check ook eens

15 Reacties

 1. Arie023 schreef:

  Ik weet niet waar Laprun ligt, ik ga meestal naar kaprun 🙂

 2. danisnow schreef:

  Hajo, weet jij hoe het staat met een toekomstige liftverbinding tussen Les Sybelles en Alpe d’Huez?? Staat dit nog een keer op de planning?

 3. Hans schreef:

  Voor degene die het vrij recent gemist heeft: Anthony = Erwin en heeft in het verleden reageerders, weermannen geschoffeerd en beschadigd en WSWM uitgemaakt voor weetnietwatallemaal!!
  MODERATOR optreden s.v.p.

  • nils schreef:

   Hier worden we niet blij van Jeroen…

  • Stefan Kaptein schreef:

   Zo’n voorspelling kan ik ook al doen voor de zomer van 2020. In de 30 dagen vanaf 1 augustus 2020 krijgen we felle hitte met jachtsneeuw. Jachtsneeuw???? Hoor ik je vragen……ja je hoort het goed jachtsneeuw. Dit valt in dezelfde onzin die mevrouw Woei met alle respect verkoopt in haar bericht. Nu ben ik volgens velen hier een pessimist, maar zelfs voor dut verhaal van haar heb ik niet genoeg azijn gezopen.

   • Asten (Harmelen) schreef:

    Hahaha… eens..
    Die Diana Woei geeft eerst aan dat de verwachting voor de 15 daagse weersverwachting erg onzeker is om zich vervolgens uit te laten over de komende 30 dagen ..
    In feite valt dit soort weerprofeten terug op de historie (nu geen direct zicht op bar winterweer maakt de kans groter (…) dat dit in de daaropvolgende periode ook zo zal.zijn)..

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.