die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Sneeuwzeker Obertauern meteen magisch wit bij eerste dump

check ook eens

4 Reacties

  1. Frank schreef:

    Erg benieuwd naar dit gebied, nog nooit geweest. In de krokus met de kids ( voor het eerst mee) naar Obertauern. Het water loopt mij al in de mond.

  2. Frank schreef:

    @Hajo, Oostenlijker dan het Zillertal ben ik nog nooit geweest, we gingen altijd te skieen in het Voralgebergte, Ischgl of Serfaus. Dit ivm de sneeuwzekerheid. Komend seizoen gaan de kinderen voor het eerst mee dus zochten we een gebied dat en sneeuwzeker is, en niet te groot, maar wel groter dan 60 km en een mogelijkheid om aande piste of vlakbij de lift te kunnen verblijven. Ik ben inderdaad door deze site op obertauern gaan oriënteren en werkelijk al onze wensen zijn gelukt. Aan de piste, lift op 150 meter lopen, sneeuwzeker en ook voor de kinderen een mooi gebied om te leren skieen. En ook nog betaalbaar. Groot appartement met 3 slaapkamers. En dat in de krokus!
    Obertauern here we come!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.