Rudolfshutte

De koude bereikt de bergen, Hajo schreef er gisteren al een berichtje over, dat lees je hier. Ikzelf ga dan altijd even naar de mooiste plaatjes kijken. Geniet mee van deze leuke sneeuwval, dit weer geeft toch niet veel ruimte om iets anders leuk te doen right?! Hierboven alvast de Rudolfshütte, één van Hajo’s favorieten ;).

Sneeuwval zorgt voor mooie beelden

De Rudolfshütte was al een leuke opener niet? Ook Voralberg kreeg een mooi laagje sneeuw over zich heen. Verder gaan we even naar Gargellen, dat deel uit maakt van Montafon. Hier zie je de sneeuwgrens goed. Wil je het zelf op de voet volgen, dan kan je even hier klikken. Op 2250 meter ziet het hier al netjes wit, daaronder is het toch groen. Het Kleinwalsertal dat ook tot Voralberg behoort zag nog helemaal groen.

sneeuwval montafon

Ook in Obertauern hebben ze een klein laagje sneeuw. Zie hieronder, we zitten op een hoogte van 2000 meter.

sneeuwval obertauern

Voor de echt winterse beelden gaan we dus even naar de gletsjers.

Het dak van het dalstation in Sölden op 2930 meter kreeg ook een laagje bij, voornamelijk een zonnetje daar vandaag. Dit ziet er toch leuker uit dan het weer in de lage landen vandaag.

sneeuwval solden

Ook in Pitztal zijn de grijze bergtoppen terug besneeuwd. Veel mooier zo :). We zien wel dat ze hier vooral een donkere dreigende lucht hebben, gek hoe het kan verschillen, want in vogelvlucht ligt Pitztal helemaal niet zo ver van Sölden.

sneeuwval pitztal

Een andere gletsjer die blij is met dit laagje is natuurlijk de Kitzsteinhorn in Zell- Am – See. We zitten hier op 2600 meter, ondertussen is het er ook al bewolkt daar.

sneeuwval zell am see

Op 2000 meter ligt er ook een klein laagje sneeuw, hieronder het stuwmeer van Kaprun.

sneeuwval kaprun

Eindigen doen we met de Mölltaler Gletscher.

Categorieën: Fotobericht

Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

6 reacties

Gesloten voor reacties.