Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Sneeuwval zorgt voor mooie beelden

check ook eens

6 Reacties

 1. joke,riederalp schreef:

  Dinsdag ga ik weer paar weken naar Riederalp. Ik reken op wat sneeuwvlokken en zeker nog korte broeken weer. Misschien nog een dagje skien op de theodulgletscher(Zermatt)en van de mooie herfstkleuren genieten.

 2. Paul A Club 1989 schreef:

  Leuke pica’s Cescia! Doet ons hart sneller kloppen, top!

 3. Ronski schreef:

  Even voor die paar die hier zeggen dat er alleen maar warmterecords gemeld worden!!! Koudste 6 oktober ooit, nog geen 10 graden
  Het is vandaag de koudste 6 oktober sinds het begin van de weermetingen, meldt onder meer Weerplaza. Het oude record stamt uit 1936, toen werd het op 6 oktober niet warmer dan 10,1 graden in De Bilt. Nu was het daar nog een halve graad kouder.

  Binnenlandredactie 06-10-19, 18:49 Laatste update: 20:45
  145
  Ook op andere plaatsen in het land bleef de temperatuur zondag onder de 10 graden steken. In Volkel (Noord-Brabant) en Deelen (Gelderland) werd het niet warmer dan 9,2 graden.

  Dat was een groot verschil met bijvoorbeeld Zeeland, waar de 16 graden werd aangetikt. Dit kwam omdat de wind daar in de loop van de dag tijdelijk warmere lucht uit het westen aanvoerde, aldus de weerorganisatie. In de rest van het land waaide een frisse oostenwind.

  • Leo schreef:

   [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/10/1570391683.png[/img]
   Yup, onbenoemd omdat ik dat niet zo interessant vond maar ook de 16 graden ten zuiden van het laagje zat in de verwachting. Sterker: met name het EC zat er dagenlang klem bovenop; de 6 graden verschil tussen Rotterdam en Walcheren vrijwel exact berekend!

   Verder wel deels met je eens (we moeten het niet overdrijven) maar -zeker omdat het zo weinig voorkomt- is de aandacht (achteraf) voor de kouderecords toch een stukje scheef (minder)

 4. Drama in Kitzbühel: https://www.hln.be/nieuws/buitenland/-ik-heb-net-vijf-mensen-vermoord-familiedrama-in-skioord-kitzbuhel-na-stukgelopen-relatie-oostenrijker-25~a3e46bf0/

  Als reactie op @Ronski en @Leo 😉
  [IMG]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/10/1570397366.png[/IMG]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.