Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Sneeuwsmelt rond de Penningberg in de Kitzbüheler Alpen

check ook eens

3 Reacties

 1. Lars schreef:

  Mooi geschreven. Every situation has a silver lining.

  Cheers.

 2. Michel schreef:

  Ik hou ook wel veel van het voorjaar in de Alpen. Ik ben nu met mijn gezin in het silbertal. Gistermiddag nog regen. Maar zie dan deze foto!! Gelijk zin om naar boven te gaan:-)

 3. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Prachtig stuk Hajo!Ikzelf vind het ook schitterend om zo in het voorjaar na een sneeuwrijke winter de bergen in te trekken en de mooiste beschutte sneeuwmuren te gaan vinden.Wat mij altijd erg facineerd is dat de natuur het zelf bepaald waar nog sneeuw ligt en waar niet buiten de pistes om natuurlijk.Zo kan het zijn dat er binnen een paar meter winter en voorjaar elkaar kruisen .Prachtig is dat

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.