Sneeuwsculpturen in Val Gardena

Storm, hevige sneeuwbuien, regen,…. dat waren de woorden die afgelopen week het wintersportweer tekende. Niet in partnergebied Val Gardena, daar was het gewoon mooi weer. Zij postten jaloersmakende plaatjes op hun facebookpagina. Daarnaast stonden er in dit prachtige gebied ook weer de mooiste sneeuwsculpturen. Een jaarlijkse traditie die dit jaar aan zijn 21ste editie zat. En op bovenstaand plaatje kan je zien dat het wel degelijk om kleine kunstwerkjes gaat! Kijk jij even mee naar de andere prachtige plaatjes.

Sneeuwsculpturen en zonneschijn

Val Gardena heeft de afgelopen ook veel sneeuwval gekend en dat toont zich in prachtige beelden vanop de pistes.  De laatste sneeuwval dateert van 3 januari en er ligt nu ongeveer zo’n 100 centimeter op de berg. Alle liften zijn er momenteel open en de sneeuw is van goede kwaliteit. Redenen genoeg om last minute richting dit partnergebied te reizen toch?
Hieronder alvast een prachtig plaatje.
Sneeuwsculpturen en zonnige dagen in Val Gardena

Daarnaast postten zij ook nog deze leuke foto van de “helden van de nacht”. Die elke ochtend er voor zorgen dat de pistes van perfecte kwaliteit zijn. Toch even een pluim voor deze medewerkers die de afgelopen week in elk skigebied enorm hebben moeten werken! Daarnaast is het toch prachtig om de bergen bij valavond te bewonderen. Dit beeld doet mij wegdromen. Het ziet er naar uit dat ze in dit stukje van de Dolomieten toch het even rustiger aan mogen doen. Maar zoals we allemaal weten kan het weer snel veranderen.

Helden van de nacht

Ook van de prachtige sneeuwsculpturen zijn er meer plaatjes, dat het niet om simpele sneeuwmannetjes gaat hadden jullie vast al door. De details in de kunstwerkjes zijn echt prachtig.
Hieronder zie je een skiër op een wereldbol.
Sneeuwsculpturen in Val Gardena

Winnaar van deze editie is deze skiër… Wat vinden jullie terecht?

sneeuwsculpturen

Wil je meer informatie over dit partnergebied ga dan even richting deze pagina. Je vindt er trouwens een hele reeks aan leuke camera’s waar je de situatie van de uur tot uur kan volgen!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

5 reacties

Gesloten voor reacties.