Sneeuwrijke plaatjes uit Solden

Het was een winterse dag in de Alpen en dat levert natuurlijk weer sneeuwrijke plaatjes op!Hierboven een plaatje vanuit Sölden, zij plaatsten dit op hun facebookpagina. Ik heb nog enkele verzameld en plaatst de leukste foto’s voor jullie op een rij. Voor meer informatie over het weer kan je terecht in dit berecht.

Sneeuwrijke plaatjes vanuit de partnergebieden

Beginnen doe ik vandaag in het Montafon. Beide plaatjes heb ik van de website van Bergfex. Je ziet hier hoe het uitzicht op de Silvretta Montafon heerlijk wit ziet. De onderste foto is van het bergstation Kristallbahn in Gargellen.

Sneeuwrijke plaatjes Montafon

De foto van in Gargellen, hieronder, is genomen op een hoogte van 2250 meter en het ziet hier al aangenaam wit. Ik kan niet wachten om hier nogmaals naar beneden te snowboarden!

sneeuwrijke plaatjes van in gargellen

Verder in Voralberg heeft ook Kleinwalsertal nog een leuk pakje sneeuw gekregen. Onderstaande foto is van aan de Kanzelwandbahn op een hoogte van 1950 meter! Gedurende de dag heb ik toch enkele mensen met paraplu’s zien passeren op deze webcam.

sneeuwrijke plaatjes van kleinwalsertal

St. Anton am Arlberg ontwaakte deze ochtend nog met een heel klein laagje. Dit laatste plaatje laat echter perfect de huidige sneeuwgrens zien. De afgelopen dagen kon je hier nog heerlijk genieten in het zonnetje. En nu is Frau Holle terug!

Sneeuwrijke plaatjes vanuit St Anton am Arlberg

In Zell am SeeKaprun hebben ze ook een leuke hoeveelheid sneeuw gekregen vandaag. Dit is een plaatje vanop de Schmittenhöhe op zo’n 1956 meter.
Sneeuwrijke plaatjes vanuit Zell am See

Nog even snel naar Les Menuires, adembenemend beeld hier! Als ik onderstaand moment zie, dan ben ik toch blij dat we bijna november zijn.
les menuires

 

Sneeuwrijke plaatjes uit andere gebieden

Schattberg in Saalbach Hinterglemm ziet ook wit, onderstaande foto is op een hoogte van 2100 meter.

Saalbach

In Frankrijk is het in Méribel ook aan het sneeuwen, dit plaatje is afkomstig van hun Facebookpagina.
meribel

Zo dit waren alvast enkele leuke foto’s om jullie op te warmen voor de winter! Wie wil er meer van dit?
Ik denk stiekem al … Laat die sneeuw maar komen Frau Holle!

 

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

8 reacties

Gesloten voor reacties.