loser ALTAUSSEE
Lees verder >

Een niet al te groot gebied en heerlijk voor de hele familie. Sneeuwzeker en minder filegevoelig.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Haute Routes des Familles: zo heette de Portes du Soleil in het begin. Je kunt er eindeloos rond skiën verdeeld over Frankrijk en Zwitserland. Vele honderden kilometers piste staan tot je beschikking!

op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Sneeuwzeker en toch veel ook onder de boomgrens. Heel knus dus. Grote variatie aan accommodatie van luxe hotel tot betaalbaar pension.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Zell am See - Kaprun
Lees verder >

Wellicht de mooiste wintersportdorpen van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

Sneeuwplaatjes, verhalen en video’s, twee ongevallen en waar gaat het heen?

check ook eens

14 Reacties

 1. Keida schreef:

  Hajo ik reageer alvast met de NO pluim!

 2. Jelte schreef:

  Hier een update uit Val Frejus, na een stormachtige nacht was het vandaag stuk rustiger op de piste.
  In de ochtend nog beetje wind en die viel al snel weg, zelfs in de middag kregen we wat zon er bij.

  Boven aan de piste zagen we dat de lift van Plato(2200 meter) naar 2750 gesloten was.
  Dus mooiste gedeelte van gebied was niet bereikbaar, had zin in de lange afdaling van 16km door het bos.

  Op dit moment is het hart aan het sneeuwen, voorspelling is tegen de 11 cm dus morgen heerlijke pistes. gebied moet het toch meer van natuur sneeuw hebben, ziet er erg weinig sneeuw kanonnen(moet ze zelfs zoeken).
  Omdat gebied in Val frejus klein is heb ik een Ski pas gekocht die ook recht geeft om 1 dag op 4 andere gebieden te gaan skien. Dus besloten om naar 2 (of 3) andere gebieden te gaan zoals Aussois, Lan Norma, Val Cenis Vanoise en Bonneval. Je hebt dan een totaal aan 300km pistes, dat is erg veel.
  Ga nu heerlijke wandeling maken in de sneeuw 😉

 3. michel schreef:

  Leuke filmpjes van Finn, Eric/Stefan en zeer interessant over Winterberg.

 4. Snowman schreef:

  Als de bomen sneeuw afwerpen dooit het.. of waait er een gierende wind 😉 beide waar voor de Franse alpen de afgelopen dag en nacht. (voor allebei op zekere hoogten)

 5. Arthur schreef:

  Dat is een mooie run zal wel emcwf zijn ipv gfs die berekend toch een ander scenario maar na alle dumps gaat het natuurlijk ook iets minder koud worden zo schijnt het te horen in de Alpen

 6. frans schreef:

  Live update vanuit bierum momenteel ligt hier 17 cm en het sneeuwt nog altijd erg hard sneeuw duinen tot ongeveer 70 cm hoog

 7. Wessel schreef:

  Mayrhofen ruim 10cm! Voor morgen wordt er weer ruim 10cm voorspeld. Op naar de totale 25cm?

  Goedenavond

 8. Henkie schreef:

  Is er nog een realistisch scenario zichtbaar waarin die *** föhn wegblijft in Oostenrijk? Of is dit reeds een gegeven en is het hopen dat het daarna weer snel afkoelt? Vooral het westen van Oostenrijk lijkt namelijk weer flink op te warmen (dik boven 0 op 1500m).

 9. Keida schreef:

  pfft GFS is echt dramatisch voor LL winter na vrijdag

 10. roland Zwammerdam schreef:

  Reed net door de binnenlanden van Alphen aan den Rijn en weg was wit door hagel en sneeuw. Nu natte sneeuw op n207. Niet voorspeld

 11. Jelte schreef:

  Er ligt in Valfréjus weer heerlijk 15 cm verse sneeuw.
  Is nu wat mistig nog maar word straks weer beter.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.