Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

zell am see kaprun
Lees verder >

Fiets hier langs de meest indrukwekkende wegen.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Sneeuwhoogte in Loser stond al op 300 cm!

check ook eens

6 Reacties

 1. Mooi en leuk bricht @cesciavanhout!

  Freeriden is niet mijn ding, het zou zelfs verboden moeten worden om buiten de pistes te skiën omwille van lawinegevaar en bescherming van fauna en flora.

  • Cescia schreef:

   Bedankt. Ja ik ben zelf enorm fan van skiroutes, ongeprepareerd en toch “piste”. Risico is veel lager, plus je beschadigt de fauna en flora niet 😉

 2. nils schreef:

  @cesciavanhout,
  Jij bent goed bekend in Montafon toch?
  Wij willen een weekendje Montafon doen. Hoe is het daar met de weekenddrukte? Is het op zaterdag ook rustig net als veel andere gebieden of door de bereikbaarheid juist druk? We zijn er in 2005 geweest en vonden sivretta Nova (zoals het deelgebied toen heette) erg druk en schafberg heel rustig. Misschien heb jij nog wat bruikbare info voor ons.
  mvg. Nils

  • Cescia schreef:

   Wat je best kan doen is kijken naar de vakantieperiodes van Duitsland/nederland. Probeer de carnavalperiode en krokus te vermijden. Het kan hier in het weekend wel wat drukker zijn, zeker wanneer het goed weer is. Dus die factoren moet je altijd in het achterhoofd houden. Meestal is zaterdag wel iets rustiger omdat het wisseldag is, veel mensen vertrekken dan terug naar huis

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.