Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Sneeuwchaos Zuid-Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk

check ook eens

15 Reacties

 1. Keida schreef:

  Vanuit Val Thorens: onafgebroken sneeuwval vanaf vannacht. In dorp zeker 5cm op toppen heb ik ook 20 cm gezien. Erg veel wind en nul comma nul zicht hoger dan zeg maar 2700m . Geen pretje.. Hopelijk vanaf morgen blauwe lucht en lekker dagje off piste!

 2. jarno schreef:

  LOL, het ijst zakt nu door.. Door de hoeveelheid water erop. Zie je heel duidelijk dat het bezwijkt

 3. Ronaldo schreef:

  Mooie plaat. Dit is serieus sneeuwruimen. En alles gaat de plaatselijke beek in. Foto afkomstig uit Filzmood, gemaakt voor het Hotel waar ik al jaren kom !! 😉

  http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/423782_295832793805552_235451779843654_739593_1105261571_n.jpg

 4. Robert schreef:

  In St. Anton sneeuwt het sinds vanmorgen heftig, verwachting is minimaal een halve meter verse sneeuw! Sinds 11u vanmorgen is de lawinewaarschuwing van 2 naar 4 verhoogd wat de 1 na hoogste waarschuwing is. Vrijwel alle pistes zijn gesloten op enkele van Gampen, 1800m, naar beneden 1300m na.
  Morgenmiddag schijnt het op te klaren en wij hopelijk 2,5 topdagen om deze week af te sluiten;-)

 5. lermoose schreef:

  @hajo of @locals –> het lijkt erop dat de meeste neerslag al voor lermoos voorbij is OF leeft alles weerop met toch nog wat meer neerslag.

  wie kan er iets zeggen

 6. Vincent schreef:

  gaat de sneeuw die er nu valt vrijdag nog problemen geven in Duitsland?? de wegen zullen toch wel weer schoon zijn?!

 7. Patrick71@Biberwier schreef:

  @lermoose: ik zie ook dat het licht sneeuwt in Lermoos en Biberwier nu. Verwachting van de Oostenrijkse weersites is dat het vanavond laat en vannacht heftiger gaat sneeuwen.

 8. Pjotr schreef:

  @Hajo,

  In NU.nl een stukje over deze winter. Zie http://www.nu.nl/wetenschap/2739343/stevige-vorstperiode-maakt-winter-normaal.html

  Als ik het allemaal goed begrijp hebben we de laatste 4 jaar “mazzel” met een aaneengeregen vorstperiode dat we op de schaats konden staan. Vlgns de KNMI statistieken worden de winters alleen maar warmer (ook dit jaar) en de kans op strenge vorst wordt alleen maar kleiner. Ik vind dat niet te begrijpen omdat we in Lelystad al redelijk onderweg waren naar het eeuwrecord…

 9. Patrick71@Biberwier schreef:

  In Biberwier lijkt het weer flink te sneeuwen: http://webcams.tirol.gv.at/ftpfernpass/biberwier/snap.jpg

 10. lermoose schreef:

  Patrick71@Biberwier dank voor de informatie en hoop dat het klopt dat het vanavond en vannacht harder gaat sneeuwen want nu is er denk 15cm gevallen, dat is aardig maar hoop op veeeeel meer.

 11. Jakob schreef:

  @Ronaldo. Ik kom er ook al jaren maar niet in de winter, nog niet. Maar het is bij Frans en Ellen altijd goed en zeer gezellig.

 12. Stefan schreef:

  @Pjotr, wat voor record bedoel je eigenlijk, want deze afgelopen twee weken winter kunnen met geen mogelijkheid van deze winter een record winter maken. Misschien qua temperaturen waren we een beetje op weg, maar de rest van de winter (of eigenlijk herfst) was en is natuurlijk veel te warm. Grof gezecht heeft deze winter tot nu toe maar twee weken geduurd voor de lage landen. Zoals het nu in de alpen landen is, dan kan je van winter spreken in zijn puurste vorm.

 13. karin schreef:

  Laatste update de storm is hier nu ook in het zillertal,laatste uren flink geneeuwd en veel wind
  grüße aus Zillertal

 14. Hans schreef:

  Laat nu maar vallen die hoeveelheid sneeuw!! Prachtig om te zien. Ongetwijfeled zijn er mensen die er last/problemen van ondervinden, dat is nu eenmaal zo. Voor de wintersporters geweldig vooruitzicht. Za. mooi weer en (loop) zondag wéér verse sneeuw erbij, het kan niet op. Zover ik het nu kan bekijken de rest van de week mooi/goed (zonnig) weer……..jodelahiti.

  Hans De Sneeuwgek

 15. Ronaldo schreef:

  @ Jakob. Absoluut. Ga in maart lekker nog voor een weekie. Altijd super. En in de winter net zo leuk als in de zomer. Moet je echt een keer doen.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.