Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Sneeuw, mooie wolkenluchten en bliksem in de Alpen

check ook eens

15 Reacties

 1. Mooi bericht weer @Hajo en erg leuke winterse beelden en toestanden in de Alpen!
  Lekker vroeg dit jaar, niet erg uitzonderlijk maar toch… Het kondigt wel e.e.a. aan lijkt me. 🙂
  Nu maar hopen en duimen dat koning Thialf niet te vroeg zijn kruid verschiet zodat we nog lang door kunnen gaan met winterse toestanden.
  Jammer wel weer dat er nu zo weinig animo in de reacties te zien valt, eerst moord en brand janken dat er niks te beleven viel maar nu zie je geen kat wanneer de boel weer langzaam terug op gang komt.

 2. Tijs schreef:

  Ik reageer niet zo vaak maar ben een trouwe volger. Het zijn steeds weer leuke artikeltjes die ik met plezier lees. Ga door!

 3. getjo schreef:

  ik denk dat door al die corona ellende er sowieso nog niet zoveel animo is om te gaan skien met als die coronaregels ook ik wacht nog af

  • Valentijn schreef:

   ‘Al die Coronaregels’. Zo jammer dat door verschillende berichten alweer de sensatie (lees: clicks voor de website) worden gezocht en dit mensen afschrikt. Net als deze zomer, zal ook de winter hier (in Oostenrijk tenminste) een stuk normale zijn dan je denkt. Wat is op dit moment zeker? Dat je in de lift een MundNasenSchutz op moet. Dat mag gewoon een sjawl, buff of iets dergelijks zijn. Niets bijzonders dus, zo zit de helft normaal al in de lift 😉

   Kom je niet voor het skiën, maar puur voor de Après Ski…dan kan het zijn dat dat dit jaar eenmalig wat tegenvalt. Maar kom je om lekker buiten te zijn, gezellig te skiën, lanflaufen, toerskiën, sneeuwschoenwandelen of wat dan ook, dan krijg je weer een mooie vakantie!

   Beperkingen bij de liften zijn in Oostenrijk actueel niet gepland. Sterker nog: er wordt overwogen de liften juist sneller te laten draaien om zo min mogelijk opstoppingen te veroorzaken.

   • OpAart schreef:

    Kijk, dat geeft de burger moed! Blijf aub ons op de hoogte houden!

   • “Dat je in de lift een MundNasenSchutz op moet. Dat mag gewoon een sjawl, buff of iets dergelijks zijn. Niets bijzonders dus, zo zit de helft normaal al in de lift ”

    euh… nou nee, niet dus… ik draag zelden een sjaal, buff of whatever tijdens het skiën tenzij het de stenen uit de grond vriest, er een ijskoude NNO wind staat of tijdens een sneeuwstorm maar verder dus nooit.
    En dus ook komend wintersportseizoen niet. Want ik ga tenslotte om te skiën en niet om te nachtbraken of iets dergelijks.

 4. OpAart schreef:

  @Hajo. Ik vraag me af hoe jij je elke keer weet op te laden om heen en weer van/naar Oostenrijk te rijden. Hoe ga jij de eentonigheid onderweg te lijf? Luister je naar muziek, podcasts of is het stilte? Stop je vaak? Rij je plankgas?
  Ik rij voor mijn werk >50000 km/jaar in NL, maar als een rit langer dan 4 uur is, heb ik er best wel moeite mee.

 5. Michel schreef:

  Weer een fijn bericht Hajo! Top, ga zo door

 6. Robbert schreef:

  Top Hajo, leest weer lekker weg- en wat een heerlijke plaat van Val Thorens.

  Ik ben echt toe aan een flink portie winter…. en ik denk velen met mij…..

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.