Chamonix wit zoals voorspeld Wintersport Sneeuw

Eergisteren schreef ik dat we afscheid gingen nemen van sneeuwhoogte 0cm. Daarbij plaatste ik een fraai zonnige herfstige webcam van Chamonix La Flégère op 1877m. Zoek vanochtend hierboven de 7 verschillen!

Lech am Arlberg Natuursneeuw Wintersport

Klil voor grotere afbeelding - sneeuwvlokken!!

En natuurlijk kijken we meteen ook in Lech. Zürs was gisteren al wit. Nu zien we ook sneeuwvlokken in Lech dat tweehonderd meter lager ligt. Bovenaan (links onder in beeld) zie je de helling al wit worden. En geloof me dat die kunstsneeuw grote waarde heeft! Door de zachte temperaturen is het opspuiten niet zo goed gegaan. Maar wat er ligt gaat minstens tot medio februari niet meer weg.

Gooi de webcams die jij ziet op de facebook wall. Ik broed nog op een manier hoe ik plaatjes die jullie daar posten in 1 album kan krijgen. Anybody? Hieronder alvast wat ik verzameld heb (sneeuwgrens 1500+ dat is duidelijk).

[fbphotos id=302382649795947]


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

8 reacties

Gesloten voor reacties.