Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Sneeuw in Oekraïne en hittegolf wordt heerlijke warmtegolf

check ook eens

15 Reacties

 1. Remko schreef:

  Mijn voorkeur gaat uit naar de 25 met koele nachten.

 2. fred schreef:

  Die extremen gaan dus steeds extremer worden Hajo, tenzij hij/zij ook boer is is te kort door de bocht ik zou zeggen denk eens verder na.

  • Hajo schreef:

   Daar is geen enkel bewijs voor. De data tonen het niet. Eerder het omgekeerde. Puur geklets in de ruimte. En als het zo was dan nog konden we ons alleen aanpassen.

   • fred schreef:

    Jij vind dus een nieuw record in dit geval droogte, mocht het worden verbroken niet een nieuw extreem, nu weet jij niet waar je het over hebt.
    Ik heb best veel verstand over neerslag/droogte, beter dan temperatuur, bij jouw is dat andersom, geeft niets ze houden we elkaar sterk.

    • Hajo schreef:

     Natuurlijk verlegt een nieuw record de bandbreedte van extremen. Vervolgens moet je echter een statistische analyse toepassen of je over een bepaalde periode een toename van extremen ziet. Daar is geen sprake van.

     Verder is het niet “bij jouw” maar “bij jou”.

     • fred schreef:

      Ik zal wel meer dingen verkeerd typen, bedankt voor je reactie jullie als team hebben ook meer te doen.
      Maar een droogte record mocht dat er komen, ik heb nooit beweerd dat dat gaat gebeuren en jij nooit dat het wordt verbroken uitstekend, je hebt het alleen vergeleken, maar een droogte record om statistisch te vergeleken over een bepaalde periode gaat moeilijk, die zijn er nog niet veel geweest.
      Hoe veel droogteperioden volgens mij noemen ze dat zo, zijn er eigenlijk geweest voor zo ver bekend?, als je dat al weet of iemand anders.

     • fred schreef:

      Toch nog een vraag, al is het wel een ander vraag.
      Wat vind jij van de site Accuweather?, het is niet 100% vind ik maar die site zit er wel vaak dichtbij in de buurt.

 3. fred schreef:

  In de run van GFS 06z is de tropische hitte weer terug gekomen.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.