In Nieuw-Zeeland is het zomer momentel niet? Klopt als een bus. Maar bovenstaande foto is toch echt van 10 december jl. Gisteren dus.

Nog eentje om het af te leren. het schijnt wel vaker te gebeuren…. maar vanaf 200m? Toch een klein wondertje!

 

Categorieën: Extreem weer

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

12 reacties

Flex · 14 december 2020 op 10:25

Zolang de miljoenen ‘schaapjes’ elke dag trouw het gemanipuleerde N.O.S journaal volgen (dagelijks in de top 2 qua kijkcijfers) zal er n i e t s veranderen..
Maandenlang het mondkapje wegzetten als ‘schijnveiligheid’ om uiteindelijk dan toch met een verplichting daarmee te komen ???
Media zwijgt en de schaapjes laten zich regeringstrouw de mond snoeren met een waardeloos stukje textiel ,,en niet voor 1 week maar voor vele maanden …..

Gesloten voor reacties.