Sneeuw in Obertauern. Het waren de exact 50 reacties op mijn vorige bericht die me eens naar de Alpen lieten kijken en ja het is wit her en der.

Ook in Zwitserland zoals in Zermatt…

En in Frankrijk zoals in Val d’Isere. Het was exact de depressie die ook het onweer naar de Lage Landen bracht die het in de Alpen boven 1500m deed sneeuwen.

Op dit moment gaat er een slurf van kou naar de skigebieden in Australië…. met mooie beelden als gevolg…

https://twitter.com/Melbourne/status/1255649945211867136

 

Gaan die skigebieden gewoon open straks? Met Corona?

April deed onlangs wat hij wilde in China…. Hierrr meer daarover.

En wij gaan vanaf morgen naar een heel aangenaam tussenhoog! Lekker klussen dus weer en BBQ-en…

Categorieën: Wereldwijd

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

51 reacties

Gesloten voor reacties.