Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Sneeuw en kou voor Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk

check ook eens

17 Reacties

 1. Harm schreef:

  Klinkt goed allemaal. Nog eventjes wachten en dan 14 februari voor de eerste trip naar Dorfgastein voor een paar dagen. Ik heb er zin in. Half maart nog een week naar de Dolomieten.. 🙂

  Wel grappig dat dit het eerste jaar is in mijn wintersport carrière dat ik niet minimaal naar Frankrijk ga in de winter..

 2. Eric | schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/01/1548239475.jpeg[/img]

  Het is weer fantastisch in Saalbach….. er staan wel af en toe een paar sneeuwkanonenen aan……. vreemd met zoveel sneeuw…. ijs heb ik met de dik 2 mwter die hier ligt niet gezien.

  • Harm schreef:

   Prachtige plaat Eric. Genieten daar..

  • Robert schreef:

   Nog 5 weken en dan mogen we weer 🙂
   Ziet er weer geweldig uit daar! We gaan er inmiddels alweer voor de 13e keer heen…

  • Logi schreef:

   Hier in Sankt Anton staan de kanonnen ook al drie dagen aan. Navraag leerde dat ze de sneeuw te los vonden, en er met wat extra kunstsneeuw mooiere pistes van kunnen maken.

   Pistes zijn overigens waanzinnig goed, echt heerlijk. Tot slot zag ik de mensen hier vandaag voor het eerst in 3 dagen weer hun daken schoon maken, er komt weer nieuwe sneeuw aan:)

 3. BB-King (Westzaan) schreef:

  Hey Jorne
  Wij gaan zaterdag een week naar Zermatt. Zijn er lichtpuntjes te vermelden? Ziet er helaas niet heel zonnig uit.
  Grt boy

 4. nils schreef:

  Het verschil tussen la Rosiere en la Thuile is echt gigantisch Jorne!
  Normaal is dat niet zo. De Aostavallei heeft begin december voor het laatst sneeuw gehad en veelal boven de 2000 meter. Het dorp ligt op 1450m. La Rosiere op 1850m pakt veel sneeuw zeg! Het verschil tussen la Rosiere en Les Arcs aan de overkant is zelf al aanzienlijk. Espace San Bernardo staat sinds afgelopen kerst erg hoog aangeschreven bij mij. Zeker voor families!

 5. Rob schreef:

  Jorne, ik overweeg om het weekend van 1 februari een weekendje in de Eifel te pakken. Zie ik het goed dat het daar volle bak winter blijft met volgende week bijna elke dag sneeuw?

 6. Logi schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/01/1548257610.jpeg[/img]

  Nog even een plaat uit Stuben am Arlberg. Gisteren al Kaiserwetter, vandaag deden we het dunnetjes over: heerlijk!

 7. Floris schreef:

  Een nieuw onderzoek wijst uit dat de opwarming van de aarde in 2016 is gestopt en dat de zon de bepalende factor hierin is en niet CO2. Er blijkt ook een 25 jarige vertraging te zitten in magnetische straling van de zon en de gemiddelde wereldtemperatuur. Dat is iets nieuws! Wat vind jij ervan Hajo?

  https://www.researchgate.net/publication/325805849_Global_warming_ended_in_2016_proof_that_the_sun_not_CO2_drives_Earth's_climate

 8. Hans schreef:

  Vanochtend ging het ook “LOS” in Italië, VG….

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/01/1548258898.jpeg[/img]

 9. Kris Mampaey schreef:

  3 heerlijke dagen gehad in Samoëns (Grand Massif) met veel zon en prima sneeuwcondities.
  Pas deze namiddag is het dicht getrokken en sinds 15 u sneeuwt het middelmatig.
  Genieten!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.