Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de prachtige bergenlandschappen in de zomer.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Smullen van nieuw soort winterse schoonheid: poedersuiker-Alpen

check ook eens

36 Reacties

 1. Marcel van der Graaf schreef:


  Deze vanuit Berghaus Frara op de Gardena pas vind ik altijd wel mooi.

 2. Marcel van der Graaf schreef:

  En deze dan vanuit Ramsau am Dachstein inmiddels toch wel iets meer dan poeder, maar dat vinden we vast niet erg met z’n allen.
  http://www.sneeuwhoogte.nl/wintersport/oostenrijk/steiermark/ramsau%20am%20dachstein/ramsau%20am%20dachstein/webcams

 3. Marcel van der Graaf schreef:


  Over Poedersuiker gesproken, Schloss Elmau…

 4. Wessel schreef:

  Spelfoutje onder de foto uit Les Menuires. amen = samen 😉

 5. Roland Bodegraven schreef:


  Dat lijkt mij poedersuiker in Lech!

 6. Chalet bachteln, riederalp schreef:


  Net gemaakt uit het keukenraam !Vogels maken weer druk gebruik van voederhuisje…..Het is -4 en de sneeuwkanonnen zijn volle toeren aan het draaien! Ook valt er een paar cm sneeuw per etmaal!Alle beetjes helpen zullen we maar zeggen!

 7. Marco schreef:

  Mooie foto! Heerlijk om de poedersuiker Alpen te zien deze ochtend!

 8. Eric schreef:

  @hajo, ik denk dat er toch een klein foutje staat in je bericht:)

  Val d isere heftiger dan de Hahnenkamm? Dat is natuurlijk niet zo. Iedereen weet het, hele profcircus inclusief dat de Hannenkamm de gevaarlijkste is.

  2 passages haal ik er maar even uit. Mausefalle, en als je de Hausbergkante op knalt tegen de 150 km en ook nog een mooie sprong kan maken ja dan is dat toch een tikkie gevaarlijk. Dit zeggen zeker al die skiërs die daar gecrasht zijn en maanden hebben moeten revalideren.

  • Hajo schreef:

   Ik weet het van Lody Pieters. Hij heeft zowel Val d’Isere als Hahnenkamm als professional en Nederlands kampioen geskied. Hij laat niet na te benadrukken dat er in de Hahnenkamm een heel lang slaapverwekkend minder steil stuk zit dat op TV een beetje wordt weggepoetst. Ik heb zelf langs de Hahnenkamm gestaan en beide afdalingen zelf geskied. Val d’Isere is heftiger. Zelfs Kvitfjell in Noorwegen komt in de buurt. En bij de Hahnenkamm is ook nog eens de onderste sprong kleiner gemaakt. Ik weet dat het je aan je hart gaat…. maar de waarheid moet gezegd worden. De Hanhenkamm is wel het grootste event qua publiek en sfeer! 😉

   • Eric schreef:

    Inderdaad en de mening van 2 mensen dan is dan de waarheid 🙂

    Maar ik vind het goed. Ik zou een interview is doen onder de echte afdalers en niet ene Lody Pieters of is dat te hard.

    Vraag het Klammer, Heinzer, Muller, Ebenharter, Alphand of ene Herman ….. en zo kan ik er nog wel een paar noemen maar we gaan hier geen discussie van maken.

    We gaan ons opmaken voor een geweldig sneeuwjaar.

    • Stefan Kaptein schreef:

     Ben het met Eric eens, Hahnenkamm is gewoon de radicaalste afdaling. En wat Hajo zegt klopt ook, dat lange saaie pad wordt niet getoond op TV, maar overall is de Hahnenkamm echt te gek. Heb hem ook mogen doen als toerist maar ik ben alngs stukken gekomen waar je toch echt een heel groot hart moet hebben.

 9. jeroen schreef:

  Zie hier:

 10. John_Kerkrade schreef:

  Soll, Skikanonnen zwijgen weer, De poedersneeuwbusis er over heen gegaan en niet meer dan dat.

  http://nachtski.panomax.at?t=2014-12-08+09-30-00&r=134&z=112&tl=100029

 11. Ronski schreef:

  Komt er een update weerbericht deze ochtend of vanavond pas weer Hajo of andere weerman van dienst of ……… heb ik er overheen gelezen, dan dit als niet verzonden beschouwen natuurlijk 🙂

 12. Frans schreef:

  http://nl.bergfex.com/sommer/zell-am-see-kaprun/webcams/c6705/
  Nog niet gepoedersuikerd helaas. Mayrhoven ook niet. Zuidkant in dezelfde buurt heiligenblut (1300) wel: http://nl.bergfex.com/skiheiligenblut/webcams/c546/
  en ff lager lienz (670) ook nog niet.
  Gfs 0 doet de sneeuw niet zo, er zijn echter een heel aantal lijntjes die er wel voor gaan! Ik geloof er ook nog in, onderschat nooit de kracht van de staulagen! Gfs0 is ook een warme uitbijter vanaf volgende week maandag voor lage landen.

 13. Snowman schreef:

  Oei Oei Oei, GFS06 verloopt echt dramatisch voor de N alpen. Fohn Fohn Fohn. Echt Forse dooi tot hogerop.. Dit is rond 14 december. Kijken of er verder nog wat leuks kan gebeuren.

 14. Hugo schreef:

  Goedemorgen allemaal, ik ga in kerstvakantie naar Gerlos. Weet iemand een URL voor een webcam in dat gebied ?

 15. nils schreef:

  Hugo: tik in google: webcam gerlos misschien?

 16. martijn sonnenberg schreef:

  http://www.annamarialech.at/webcam/webcamannamaria.jpg?rand=8701584

  sneeuwt momenteel aardig door in lech/vorarlberg lijkt het. Wat lastig te zien in het donker, maar de donkere auto wordt aardig wit. Zal me niks verbazen als alle piste-afdalingen, dalafdaling incluis, vrijdag opengaan (en over die laatste had ik eerder nog wat twijfel)

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.