Rodelen in Val Thorens

De zes kilometer lange rodelbaan van Val Thorens – leuk voor jong en oud – is open! Je bereikt de top van de rodelbaan via de Peclet gondel die onderaan het dorp start. Zelf ben ik enkele jaren geleden een keer per ongeluk op deze slee-piste terecht gekomen en uit ervaring kan ik zeggen dat deze alles behalve vlak is. Hierrrr een filmpje met beelden van vorig seizoen.

De afgelopen dagen is het ook weer één groot feest bij de ‘hoogste Après-Ski bar van Europa…… en die hoogste aprèssSki bar van Europa heet La Folie Douce. Check ook zeker even onderstaand sfeerfilmpje dat er gisteren is geschoten!

Categorieën: Nieuws

Finn

Finn Brouwers (23 jaar) reageerde veelvuldig op Hajo's vorige platform toen hij als 17-jarige snowboarder op het VWO zat. Hajo viel op hoe veel kijk hij op meteorologie had. Hajo en Finn spraken af en Finn werd vaste invalkracht. Finn startte een studie tot beroepsvlieger aan de KLS en had steeds minder tijd. Inmiddels is Finn ruim een jaar afgestudeerd en vliegt hij vanaf Schiphol naar vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa. Daarnaast vind je Finn nog altijd op WSWM om Hajo bij te staan tijdens de drukke momenten in het winterseizoen!